Αθήνα

°C

Τρίτη

19

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μισθοί βουλευτών κορονοϊός: Η ΝΔ στη μάχη κατά του ιού και αυτό τον μήνα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μισθοί βουλευτών κορονοϊός: Η ΝΔ στη μάχη κατά του ιού και αυτό τον μήνα

Μισθοί βουλευτών κορονοϊός: Στο μήνυμα που εστάλη στους βουλευτές σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού ξεκινά μια νέα προσπάθεια, αυτή της αποκλιμάκωσης των μέτρων.

Μισθοί βουλευτών κορονοϊός: Με μήνυμά του προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Σταύρος Καλαφάτης υπενθυμίζει για την καταβολή του δεύτερου μισού της βουλευτικής αποζημίωσης για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Στο μήνυμα που εστάλη στους βουλευτές του κόμματος, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού ξεκινά μια νέα προσπάθεια, αυτή της αποκλιμάκωσης των μέτρων.

«Ο βαθμός δυσκολίας αυτού του εγχειρήματος είναι υψηλός. Η Κοινοβουλευτική μας ομάδα -όλοι εμείς- οφείλουμε και πάλι να είμαστε στη πρώτη γραμμή δια του προσωπικού μας παραδείγματος, της πολιτικής και κοινωνικής μας συμπεριφοράς. Και θα είμαστε. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη», αναφέρει στο μήνυμά του ο Σταύρος Καλαφάτης και υπενθυμίζει:

ΥΓ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Η καθολική αποδοχή της πρότασης του Πρωθυπουργού από μέρους μας σχετικά με τη καταβολή του 50 τοις εκατό του μισθού μας που αφορά τη καταπολέμηση του Covid-19 ολοκληρώνεται .Το 50 τοις εκατό του δεύτερου μισθού μας το καταβάλουμε (όσοι δεν το έχουν καταβάλει ακόμη) υπολογισμένο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και το πρώτο 50 τοις εκατό.

Δείτε ακόμη

“Η όμορφη κόρη μου πέθανε” – 23 ετών η στρατιωτικός που ανασύρθηκε νεκρή στο Ιόνιο
Οι ντελιβεράδες “βγήκαν” στο Παγκράτι – Ζητούν καλύτερες συνθήκες εργασίας
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις