Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κορονοϊος – τηλεργασία: Η σέξι Λίντσεϊ Βον δείχνει τον… σωστό τρόπο
LIFESTYLE

Κορονοϊος – τηλεργασία: Η σέξι Λίντσεϊ Βον δείχνει τον… σωστό τρόπο

Κορονοϊος - τηλεργασία: Η Αμερικανίδα Λίντσεϊ Βον με τρία μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες αποφάσισε να τρολάρει την τηλεργασία.

Κορονοϊος – τηλεργασία: Η Αμερικανίδα Λίντσεϊ Βον, η γυναίκα με τα περισσότερα μετάλλια στο σκι, έχει θεωρηθεί – και όχι άδικα – μία από τις σέξι αθλήτριες. Η κάτοχος τριών μεταλλίων σε Ολυμπιακούς, οκτώ  σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και τέσσερα παγκόσμια Κύπελλα, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση όμως την απολαμβάνουμε στα social media. Η 35χρονη Αμερικανίδα αποφάσισε να διασκεδάσει τους χρήστες των social media, αποδεικνύοντας τα κάλλη της και σατιρίζοντας την καραντίνα και την τηλεργασία. Σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram, η ξανθιά καλλονή έκανε πως εργάζεται από το σπίτι.

Ντύθηκε σαν “σωστή γραμματέας”, έβαλε ένα κόκκινο σακάκι και μία λευκή μπλούζα, κάθισε στο γραφείο της και κοίταζε τον υπολογιστή της με προσοχή. Όταν όμως σηκώθηκε από το γραφείο, άφησε με το στόμα ανοιχτό τους θαυμαστές της αφού δεν φορούσε κάτι.

Με τα καλλίγραμμα πόδια της τράβηξε το ενδιαφέρον των χρηστών, οι οποίοι παρατήρησαν επίσης ότι δεν περπατούσε ξυπόλητη αλλά ότι φορούσε ροζ παντόφλες. Στο βίντεο που ανέβασε η Λίντσεϊ Βον είχε γράψει την ακόλουθη λεζάντα: «Δεν χρειάζεστε παντελόνι για την τηλεργασία».

https://www.instagram.com/p/B_fi-zFHsvb/

Δείτε ακόμη

“Φωτιά” η Τζορτζίνα του Ρονάλντο – Κάνει γυμναστική και αποθεώνεται (vids)
Χαμός με το νέο τραγούδι του Δάντη – “Να αποσυρθεί” ζητά ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Ζιομπόλας
Το αψεγάδιαστο σώμα της Μαριέττας Χρουσαλά – Ενέδωσε σε challenge του Tik Tok
Η Δωροθέα Μερκούρη φτιάχνει τέλεια ιταλικά νιόκι με υλικά που έχουμε όλοι
Κι όμως, υπάρχουν followers που ζητάνε αυτό από την Αλεξανδράκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις