Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πέτρος Φιλιππίδης γιος: Μια πολύ γλυκιά φωτογραφία στο Instagram
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης γιος: Μια πολύ γλυκιά φωτογραφία στο Instagram

Πέτρος Φιλιππίδης γιος: Ο Δημήτρης Φιλιππίδης ακολουθεί τα ίδια βήματα με τον πατέρα του και ασχολείται με την υποκριτική.

Πέτρος Φιλιππίδης γιος: Ο Πέτρος Φιλιππίδης δημοσίευσε δύο πολύ γλυκιές φωτογραφίες στο Instagram, όπου αγκαλιάζει τον γιο του, Δημήτρη, στη μια όταν ήταν βρέφος και στην άλλη όταν πια έχει μεγαλώσει. Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον γιο του, Δημήτρη, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Ελπίδα Νίνου, είναι πολύ δεμένοι. Ο Έλληνας ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers του ένα πολύ τρυφερό κολλάζ, το οποίο αν είχε τίτλο, αυτός θα ήταν «Αγκαλιά», όπως ακριβώς γράφει και ο ίδιος στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δεξιά, βλέπουμε μια φωτογραφία από το παρελθόν, τον Πέτρο Φιλιππίδη να κρατά αγκαλιά τον γιο του όταν ήταν μωρό. Αριστερά, ο ηθοποιός αγκαλιάζει τον γιο του, όταν πια έχει μεγαλώσει. Η ανάρτηση ενθουσίασε τους followers με το κολάζ να έχει ξεπεράσει τα 6 χιλιάδες like μέσα σε μια ώρα!

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης ακολουθεί τα ίδια βήματα με τον πατέρα του και ασχολείται με την υποκριτική. Ο διάσημος του μιλώντας στο Hello αναφέρθηκε στην απόφαση του Δημήτρη, αλλά και στο γεγονός ότι θα συγκρίνουν πατέρα και γιο, όπως συμβαίνει συμβαίνει: «Ξέρει και ξέρουμε ότι θα υπάρξει σύγκριση με τον πατέρα του, αλλά από την άλλη θα σταματήσουμε το όνειρο ενός ανθρώπου, εάν πράγματι κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, επειδή ο πατέρας του είναι ηθοποιός;» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις