Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκροί Ελλάδα τώρα: Κατέληξε 63χρονος στο Θριάσιο
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Κατέληξε 63χρονος στο Θριάσιο

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Ένας 63χρονος άντρας φέρεται να σύμφωνα με πληροφορίες να έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης στο Θριάσιο Νοσοκομείο από τον κορονοίο.

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Ένας 63χρονος άντρας φέρεται να σύμφωνα με πληροφορίες να έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης στο Θριάσιο Νοσοκομείο από τον κορονοίο. Μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών φθάνει τους 125. Νωρίτερα, ένας 90χρονος που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Σωτηρία” κατέληξε επίσης από τον ιό. Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Πέμπτης κατέληξε κι ένας 88χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος 88χρονος είχε κι άλλα υποκείμενα νοσήματα. Επίσης, την τελευταία του πνοή άφησε κι ένας 76χρονος που νοσηλευταν στον Ερυθρό Σταυρό και έπασχε κι εκείνος από υποκείμενα νοσήματα. Σύμφωνα με την χθεσινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας και του λοιμωξιολόγου, Σωτήρη Τσιόδρα, μετά από πάρα πολύ καιρό, δεν είχαμε κανέναν νεκρό στη χώρα μας, πράγμα το οποίο γεμίζει αισιοδοξία τους πολίτες, αλλά και τους ειδικούς. Επιπλέον, καταγράφηκαν μόλις επτά νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 2.408.

Δείτε ακόμη

Συνεχίζονται οι νίκες στα ελληνικά νοσοκομεία – Με χειροκροτήματα οι έξοδοι από τις ΜΕΘ (vids)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις