Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έξοδος από ΜΕΘ: Συνεχίζονται οι νίκες στα ελληνικά νοσοκομεία (vids)
ΕΛΛΑΔΑ

Έξοδος από ΜΕΘ: Συνεχίζονται οι νίκες στα ελληνικά νοσοκομεία (vids)

Έξοδος από ΜΕΘ: Σήμερα γιατροί και νοσηλευτές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους με χειροκροτήματα, καθώς το γεγονός αυτό είναι μια καλή εξέλιξη.

Έξοδος από ΜΕΘ: Θετικά είναι τα νέα που έρχονται από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, σχετικά με την πορεία των ασθενών που νόσησαν από κορονοϊό και νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Ο λόγος είναι ότι αποσωληνώθηκαν τρεις από τους τέσσερις ασθενείς και συγκεκριμένα ένας 68χρονος Γερμανός από το Πήλιο, ένας 70χρονος Λαρισαίος και ένας 82χρονος από την περιοχή Δαμάσι. Ο άνδρας από την περιοχή του Δαμάσι βγήκε σήμερα και από την ΜΕΘ του νοσοκομείου και νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Σήμερα γιατροί και νοσηλευτές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους με χειροκροτήματα, καθώς το γεγονός αυτό είναι μια καλή εξέλιξη για την πορεία της υγείας των ασθενών που δίνουν την μάχη με τον ιό.

52χρονος παίρνει εξιτήριο από ΜΕΘ μετά από 20 μέρες μάχης με τον κορονοϊό

Άλλη μία συγκινητική σκηνή έλαβε χώρα στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” της Πάτρας. Μετά από 20 μέρες νοσηλείας και μάχης με τον κορονοϊό ένας 52χρονος ασθενής αποσωληνώθηκε και βγήκε νικητής σήμερα από το νοσοκομείο, όπως αναφέρει το thebest.gr. Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και οι τραυματιοφορείς τον αποχαιρέτησαν με χαμόγελα, φωτογραφίες και χειροκροτήματα καθώς δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους, καθώς η κατάστασή του είχε κριθεί ιδιαίτερα σοβαρή.

Μία από τις πολλές μάχες που κερδίζονται καθημερινά στα νοσοκομεία της χώρας. Ο 52χρονος είχε βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, κακή κλινική εικόνα, και επίσης κακή ακτινογραφία θώρακος. Διασωληνώθηκε και μπήκε σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ στις 2 Απριλίου, αποσωληνώθηκε στις 14 Απριλίου, στις 17 Απριλίου οδηγήθηκε σε τμήμα ανάρρωσης και χθες έλαβε εξιτήριο.

Δείτε ακόμη

Η σύγκριση της Ελλάδας με άλλες χώρες – Τα διαγράμματα που “έδωσε” ο Πέτσας
124 οι νεκροί – Κατέληξε 90χρονος στο “Σωτηρία”
Θα κάνουμε μπάνια φέτος; Καθηγητής του ΑΠΘ απαντά στα πιο κρίσιμα ερωτήματα

Υπουργείο Ανάπτυξης: Αλλάζει από το Σάββατο το ωράριο στα σούπερ μάρκετ

Παράταση των περιοριστικών μέτρων ανακοίνωσε ο Πέτσας
Καραμανλής: Υποχρεωτική χρήση μάσκας στα Μέσα Μεταφοράς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις