Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκροί Ελλάδα κορονοϊός: 120 θάνατοι – Κατέληξε γυναίκα στο «Σωτηρία»
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί Ελλάδα κορονοϊός: 120 θάνατοι – Κατέληξε γυναίκα στο «Σωτηρία»

Νεκροί Ελλάδα κορονοϊός: Η ηλικιωμένη γυναίκα έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και είχε επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό.

Νεκροί Ελλάδα κορονοϊός: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα, αφού κατέληξε σήμερα και μια γυναίκα. Πρόκειται για το τρίτο θύμα κορωνοϊού στη χώρα τις τελευταίες 24 ώρες. Το τελευταίο θύμα είναι μια γυναίκα 101 ετών η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Η γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα, αρρυθμία, κολπική μαρμαρυγή και άνοια. Νωρίτερα, σοκ είχε προκαλέσει η είδηση του θανάτου από κορωνοϊό 35χρονου άνδρα στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης. Ο 35χρονος, μάλιστα, δεν είχε υποκείμενο νόσημα. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στο νοσηλευτικό και στο ιατρικό προσωπικό.

«Ήταν ένας νέος άνθρωπος. Είχε πολύ υψηλό πυρετό και χάθηκε τόσο γρήγορα. Ήταν μια ραγδαία εξέλιξη η οποία στεναχώρησε τους πάντες», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», Στέφανος Χατζηλιάδης.
Το πρωί είχε γίνει γνωστός ο θάνατος από κορωνοϊό 75χρονου άνδρα στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 75χρονος, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού από τις 27 Μαρτίου με υποκείμενο νόσημα κολπική μαρμαρυγή. Ο ίδιος κατέληξε τα ξημερώματα. Το βράδυ της Δευτέρας λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα για 116 νεκρούς είχε γίνει γνωστό ότι πέθανε και ένας 86χρονος. Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και είχε υποκείμενο νόσημα (καρδιολογικό πρόβλημα).

Δείτε ακόμα

Στο Νοσοκομείο του Ρίου 19χρονος από την δομή στο Κρανίδι

Σοκ για τον θάνατο του 35χρονου – “Ήταν μια χαρά”, λέει συγγενής του

Μια νέα πραγματικότητα: Πώς θα είναι η ζωή μας μετά τον Covid 19

«Περαστικά κύριε Περικλή» – Η στιγμή που 79χρονος βγαίνει από τη ΜΕΘ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις