Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Instagram – μηνύματα από υπολογιστή: Δεν χρειάζεται πλέον το πληκτρολόγιο του κινητού
PLUS

Instagram – μηνύματα από υπολογιστή: Δεν χρειάζεται πλέον το πληκτρολόγιο του κινητού

Instagram - μηνύματα από υπολογιστή: Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε μέσω Tweet, η νέα λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη για όλους παγκοσμίως.

Instagram – μηνύματα από υπολογιστή: Οι χρήστες του Instagram εδώ και αρκετό καιρό μπορούσαν να δουν τις φωτογραφίες και τα stories των φίλων τους από υπολογιστή, αλλά με την τελευταία αναβάθμιση θα μπορούν επίσης να επικοινωνούν και μαζί τους. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να ανοίξεις το Instagram στον browser και να γράψεις, χωρίς απαραίτητα να έχεις στο ένα χέρι μόνιμα το smartphone. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε μέσω Tweet, η νέα λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη για όλους παγκοσμίως. Αν στη σπάνια περίπτωση που δεν έχεις ακούσει πότε για την εμπειρία web του Instagram, το μόνο που θα χρειαστεί, είναι να κάνεις log-in στην επίσημη σελίδα.

Στην συνέχεια, πατώντας στο εικονίδιο πάνω δεξιά που μοιάζει με σαΐτα, να βρεις διαθέσιμα όλα τα μηνύματα. Από εκεί μπορείς να ξεκινήσεις νέες συνομιλίες ή να συνεχίσεις αυτές που έχεις ήδη αρχίσει στο smartphone. Θα μπορείς να στείλεις φωτογραφίες από τον υπολογιστή ή να δεις τα προφίλ των φίλων σου. Επίσης, τα πάντα συγχρονίζονται με την εφαρμογή στο κινητό, ώστε να μη χάνεις καμία ειδοποίηση.

Ποιες εφαρμογές δεν έχουν παρουσία στο web

Με το Instagram να μπορεί να στέλνει και ειδοποιήσεις μέσω web, το μόνο πράγμα που απομένει αποκλειστικά διαθέσιμο στο κινητό, είναι η δυνατότητα να προσθέσεις νέες φωτογραφίες στον λογαριασμό σου ή να βάλεις μία νέα ιστορία. Μέσω web θα μπορείς επίσης να ελέγξεις όλη τη δραστηριότητα του λογαριασμού σου και να ακολουθήσεις άλλους χρήστες. Οι περισσότερες εφαρμογές πλέον έχουν παρουσία στο web για πρόσβαση από υπολογιστή. Εξαίρεση φαίνεται να αποτελούν οι εφαρμογές Snapcat και Tik-Tok αφού παραμένουν αποκλειστικά διαθέσιμες μόνο για το smartphone.

Δείτε ακόμα

Τι άλλο θα δούμε: Πρόβατα το «ρίχνουν έξω» και γίνονται viral (vid)

Covid – 19: Ισπανίδα νοσηλεύτρια μάς μαθαίνει πώς να βγάζουμε σωστά τα γάντια και την μάσκα (vid)

Πώς να φτιάξεις τα ακουστικά του κινητού σου που μόλις χάλασαν

Την άλλη μέρα, θα ειπωθούν αλήθειες – Τι προκαλεί η καραντίνα στις σχέσεις των ζευγαριών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις