Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζούλια Ρόμπερτς 2020: Το μυστικό της ηθοποιού για νεανική επιδερμίδα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζούλια Ρόμπερτς 2020: Το μυστικό της ηθοποιού για νεανική επιδερμίδα

Τζούλια Ρόμπερτς 2020: Με αυτόν τον τρόπο η χολιγουντιανή σταρ διατηρεί απαλά τα χέρια της.

Τζούλια Ρόμπερτς 2020: Έναν φυσικό τρόπο για να διατηρεί η επιδερμίδα την υγιή και φρέσκια όψη της μοιράζεται με τους θαυμαστές της η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης ταινίας “Pretty Woman” (και όχι μόνο), η γοητευτική Τζούλια Ρόμπερτς. Για να αναζωογονήσει την επιδερμίδα των χεριών της, η χολιγουντιανή ηθοποιός φροντίζει να βουτάει το χέρι της σε ένα μπολ γεμάτο ελαιόλαδο και αυτό το κάνει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Εκτός από τη  μεγάλη θρεπτική και διατροφική του αξία, το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε συστατικά όπως βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικές ουσίες, συμβάλλοντας έτσι στην καταπολέμηση της ξηρότητας στην επιδερμίδα, τη βαθιά και καλή ενυδάτωσή της αλλά και την επαναφορά της λάμψης της. Η σταρ υποστηρίζει πως πρόκειται για μια θαυματουργή ενυδάτωση για τα χέρια καθώς είναι εκείνο το σημείο του σώματος, στο οποίο αισθάνεται πιο σκληρή την ξηρασία.

Όπως έχει, επίσης αποκαλύψει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στη “Vogue Italia”, μια αγαπημένη της φυσική συνταγή είναι να ανακατεύει λίγο χλιαρό νερό με το ελαιόλαδο και να απλώνει το μείγμα στα νύχια και τα μαλλιά της ως «μάσκα» για περίπου μισή ώρα κάνοντας παράλληλα λίγο μασάζ. Είναι, επίσης λατρεμένη της συνήθεια να χρησιμοποιεί το ελαιόλαδο και για να εξαφανίζει και να μαλακώνει τα πετσάκια από τα νύχια της, καθώς η ενυδάτωση που προσφέρει το συγκεκριμένο συστατικό δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο και μάλιστα δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου επιπλέον έξοδα, αφού το έχει στο ράφι της κουζίνας της η κάθε γυναίκα.

Πώς να φτιάξετε μόνη σας κρέμα προσώπου με ελαιόλαδο

Τα δραστικά συστατικά του ελαιόλαδου έχουν κατ’ επανάληψη χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή μεγάλης γκάμας καλλυντικών προϊόντων, ειδικά προϊόντων που αφορούν στην περιποίηση του δέρματος. Αρκετές γυναίκες επιλέγουν να το συμπεριλαμβάνουν στη ρουτίνα ομορφιάς τους στη φυσική του μορφή, επειδή είναι εξαιρετικά εύκολη η πρόσμειξή του με άλλα φυσικά συστατικά, που όταν εφαρμόζονται στο δέρμα,  κάνουν καλό χωρίς να προκαλούν παρενέργειες. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φτιάξει κάθε γυναίκα μια κρέμα προσώπου με ελαιόλαδο δοκιμάζοντας τις δεξιότητές της -γιατί όχι- και σε αυτόν τον τομέα.

Ιδού μια πρόταση για την παρασκευή μιας κρέμας με ελαιόλαδο από τα… χεράκια μας! Θα χρειαστούμε 1 κουτάλι της σούπας αγνό παρθένο ελαιόλαδο και δύο κουταλάκια του γλυκού φυσικό ζελέ αλόης, το οποίο μπορούμε να προμηθευτούμε από κάποιο φαρμακείο. Σε ένα μικρό βαζάκι αναμειγνύουμε τα δύο υλικά για μερικά λεπτά και έτοιμη η ενυδατική μας κρέμα, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιούμε κάθε πρωί και αν είναι δυνατόν και κάθε βράδυ. Η κρέμα έχει εκπληκτική μυρωδιά και είναι πολύ θρεπτική για το δέρμα και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι η επιδερμίδα σας έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη λάμψη και το δέρμα σας είναι πιο ελαστικό και απαλό. Σαν δέρμα μωρού!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις