Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες»: Οι 4 πρωταγωνίστριες που θα δούμε στο θέατρο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες»: Οι 4 πρωταγωνίστριες που θα δούμε στο θέατρο

«Άγριες Μέλισσες»: Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, έχουν σχεδιαστεί να παρουσιαστούν τρεις παραστάσεις.

«Άγριες Μέλισσες»: Παρόλο που οι συνθήκες λόγω του κορονοϊού είναι ιδιαίτερα δύσκολες, οι θεατρικοί παραγωγοί προγραμματίζουν τα νέα τους σχέδια. Στην εκπομπή του star channel «Στη Φωλιά των Κου Κου» πρόβαλαν τις παραστάσεις που αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων να δούμε από την ερχόμενη σεζόν. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο έχουν σχεδιαστεί να παρουσιαστούν τρεις παραστάσεις, ενώ σε δύο από αυτές θα δούμε πρωταγωνίστριες από τις «Άγριες Μέλισσες». Η Ελένη Καρακάση και η Θεοφανία Παπαθωμά πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο».

Στην παράσταση αυτή θα είναι κι ο Στέλιος Μάινας, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Ιωάννης Παπαζήσης. Όμως σε μια ακόμη παράσταση θα δούμε ηθοποιούς των «Άγριων Μελισσών». Συγκεκριμένα, στην παράσταση «Βιολιστής στη Στέγη», θα δούμε την Ευαγγελία Μουμούρη, τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Σουξέ, ενώ εκεί θα είναι ο σπουδαίος Γρηγόρης Βαλτινός κι η Μαρία Χάνου. Τέλος, θα δούμε και την παράσταση «Τέλειοι ξένοι» όπου στο cast θα είναι ο Απόστολος Γκλέτσος μετά από αρκετά χρόνια θεατρικής απουσίας, τη Μπέσυ Μάλφα και τη Βασιλική Ανδρίτσου.

Οι θεατρικές παραγωγές που ετοιμάζονται για την νέα σεζόν

Ο ρόλος του «Βασταρδή»

Αξίζει ωστόσο να αναφέρουμε και ακόμα έναν ξεχωριστό ρόλο που είδαμε στην αγαπημένη μας σειρά, και δεν είναι άλλος από αυτόν του γυναικολόγου «Βασταρδή», αφού είναι εκείνος που έκανε την Θεοδοσία να παραβεί τις ηθικές της αξίες αφού αφέθηκε στον έρωτα του δίχως δεύτερη σκέψη.

Ο Δημήτρης Σαμόλης είναι ένας νέος και γοητευτικός γυναικολόγος, στη Λάρισα. Όλα ξεκίνησαν από την καλή του φήμη που οδήγησε τον Νικηφόρο και τη Δρόσω να ζητήσουν τη βοήθειά του στο ζήτημα της εγκυμοσύνης. Κι έπειτα εκεί πήγε και η Θεοδοσία προκείμενου να λύσει το θέμα των αποβολών της. Εκεί γεννήθηκε και ο έρωτας τους. Η παρουσία του θα είναι καταλυτική στη σχέση του ζευγαριού, προκαλώντας συνέπειες που κανείς δεν υπολόγιζε.

Δείτε ακόμα

«Είναι fake news»: Τα «email» για την επιστροφή των Μελισσών και η διάψευση του ΑΝΤ1

«Είμαι κόρη νοσοκόμας, σας καταλαβαίνω…» – Το «ευχαριστώ» της Νικόλ Κίντμαν στο Instagram

«Έφυγε» η γυναίκα που αποκάλυψε το σκάνδαλο Λεβίνσκι: Οι ηχογραφήσεις, ο «λεκές» και η απόλυση

«Αδύνατον να αρρωστήσω, είμαι πλούσια»: Το viral βίντεο της Δανδουλάκη ως το «πρώτο κρούσμα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις