Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρομά – Τσιόδρας: “Είμαστε όλοι αδέλφια” είπε και καταχειροκροτήθηκε
ΕΛΛΑΔΑ

Ρομά – Τσιόδρας: “Είμαστε όλοι αδέλφια” είπε και καταχειροκροτήθηκε

Ρομά - Τσιόδρας: Θερμή υποδοχή στον Σωτήρη Τσιόδρα επιφύλασσαν οι Ρομα του οικισμού στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας τον οποίο επισκέφτηκε ο λοιμωξιολόγος μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ρομά – Τσιόδρας: Θερμή υποδοχή στον Σωτήρη Τσιόδρας επιφύλασσαν οι Ρομα του οικισμού στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας τον οποίο επισκέφτηκε ο λοιμωξιολόγος μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά. “Ήρθε ο Τσιόδρας” ακούστηκε με τους συγκεντρωμένους Ρομά να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Απευθυνόμενος στους Ρομά ο Σωτήρης Τσιόδρας είπε: Είμαστε όλοι αδέλφια, μαζί σε αυτό, αδέλφια είμαστε αλλά πρέπει να τηρείται τα μέτρα και να μένετε σπίτι 14 ημέρες μέχρι να το ξεπεράσετε. Είχαμε κάτι κρούσματα, βοηθήστε τον κόσμο για να μην έχουμε νεκρούς.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια και ο Νίκος Χαρδαλιάς. Να παλέψουμε αυτόν τον εφιάλτη είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας “για να προστατεύσουμε τους παππούδες μας, τις γιαγιάδες μας και τους ευπαθείς”. Όπως τόνισε: “Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι υπομονή και επιμονή και θα φροντίσουμε να μην λείψει κάτι από τα σπίτια της. Κανένας εκτός καραντίνας, όλοι στα σπίτια σας”. Το κυβερνητικό κλιμάκιο βρέθηκε στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, για να δει από κοντά τη διαμορφωθείσα κατάσταση.

Δείτε ακόμη

Ακόμη ένας νεκρός στη χώρα, άνδρας 47 ετών

Τέλος οι λαϊκές αγορές στη Θεσσαλία, ενισχύονται οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ

Καρέ-καρέ η ένταση στον οικισμό των Ρομά με Τσιόδρα-Χαρδαλιά

Σε απόγνωση οι Ρομά – Να μας στηρίξει η Πολιτεία, δε μπορούμε να… κλέψουμε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις