Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκροί Ελλάδα τώρα: Κατέληξε άνδρας 47 ετών
ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Κατέληξε άνδρας 47 ετών

Νεκροί Ελλάδα τώρα: O άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σήμερα το απόγευμα και πλέον τα θύματα είναι 91.

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στους 91, καθώς κατέληξε σήμερα ένας 47χρονος άνδρας. O άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σήμερα το απόγευμα και πλέον τα θύματα είναι 91. Ο 47χρονος είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ στις 8 Απριλίου με υποκείμενα νοσήματα (λέμφωμα, αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών το 2019, πνευμονολογική εμβολή).

Νωρίτερα, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε την Παρασκευή 56 νέα κρούσματα και 2.011 συνολικά επιβεβαιωμένους ασθενείς από κορωνοϊό στη χώρα, εκ των οποίων το 57% είναι άνδρες. Όπως είπε, 77 ασθενείς παραμένουν διασωληνωμένοι, με μέση ηλικία τα 67 έτη, εκ των οποίων 14 γυναίκες. Από τους βαριά ασθενείς το 75% διαθέτουν υποκείμενο νόσημα. 15 ασθενείς με κορωνοϊό εξήλθαν από τις ΜΕΘ. Ο Τσιόδρας ανακοίνωσε 4 νέους θανάτους, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα να ανέρχεται σε 90 (λίγη ώρα μετά έγιναν 91). Τα θύματα του κορωνοϊού έχουν μέση ηλικία τα 73 έτη.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας επανήλθε στο ζήτημα της επίσκεψης στο νοσοκομείο από πολίτες που έχουν άλλα χρόνια νοσήματα. Το ότι υπάρχει ο κορωνοϊός δεν σημαίνει πως δεν πάμε στο νοσοκομείο. Πάμε στο νοσοκομείο όταν υπάρχει σοβαρός λόγος για την υγεία μας, σημείωσε ο λοιμωξιολόγος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις