Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef αποχώρηση: Το γράμμα του Ηρακλή και τα δάκρυα της Κατερίνας
LIFESTYLE

MasterChef αποχώρηση: Το γράμμα του Ηρακλή και τα δάκρυα της Κατερίνας

MasterChef αποχώρηση: Ο Ηρακλής στο γράμμα του αποχαιρέτησε έναν έναν τους υπόλοιπους παίκτες, κάνοντας και λίγο καλοπροαίρετο χιούμορ με ορισμένους από αυτούς.

MasterChef αποχώρηση: Με ένα γράμμα αποχαιρέτησε τους διαγωνιζόμενους του Masterchef 4 ο Ηρακλής. Στο ριάλιτι μαγειρικής έμειναν πλέον δέκα παίκτες, με τον Ηρακλή που αποχώρησε, να δίνει στην Ντέμη ένα γράμμα και να της ζητάει να το δώσει στην Κατερίνα όταν επιστρέψει στο σπίτι. Η Κατερίνα με την σειρά της άνοιξε το γράμμα, το οποίο και διάβασε στους υπόλοιπους ένοικους του σπιτιού, που αρκετοί συγκινήθηκαν, ενώ η ίδια δεν άντεξε και δάκρυσε. Ο Ηρακλής στο γράμμα του αποχαιρέτησε έναν έναν τους υπόλοιπους παίκτες, κάνοντας και λίγο καλοπροαίρετο χιούμορ με ορισμένους από αυτούς.

Όπως για τον Σταύρο που του ευχήθηκε να αδυνατίσει πριν βγει από το παιχνίδι και στον Σταυρή να σταματήσει να μαγειρεύει… δέκα φαγητά μαζί. Ο πρώην παίκτης πλέον του Masterchef, τόνισε πως δεν θέλει να συνεχιστούν οι διαμάχες και ο καθένας να δει τον εαυτό του και να ευχαριστηθεί το παιχνίδι. Το γράμμα του λύγισε Κατερίνα, με την οποία είχε ιδιαίτερα καλή σχέση. Δεν κρατήθηκε και δάκρυσε, σταματώντας την ανάγνωση για λίγο και μετά συνέχισε. Ο Ηρακλής ήταν από τα άτομα που είχε συμπάθειες μέσα στο παιχνίδι, καθώς δεν έμπαινε σε διαδικασία αντιπαράθεσης με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

MasterChef 4: Tα δάκρυα της Κατερίνας

Το λάθος του Γιώργου

Ο Γιώργος βρισκόταν προτεινόμενος για αποχώρηση έπειτα από ένα φάουλ κατά το Τεστ Δημιουργικότητας την Τρίτη, όταν και πρόσθεσε υλικά στο πιάτου του αφού είχε λήξει ο χρόνος στη δοκιμασία του MasterChef 4. «Προσπαθεί να το μαζέψει όσο μπορεί, αλλά δεν βγαίνει ρε φίλε» σχολίασε η Κατερίνα στις κατ’ ιδίαν συνεντεύξεις των παικτών του MasterChef 4. Ωστόσο, η παίκτρια δήλωσε και ενώπιον των συμπαικτών της: «Όταν θα βγει ο Γιώργος, θέλω εγώ να διαγωνιστώ γι’ αυτό και σήμερα θα του δώσω την ευχή μου να πάει καλά», είπε.

Ο προτεινόμενος προς αποχώρηση εξήγησε πως αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησε να του βάλει την ποδιά εκείνη. «Έχω λόγο που το ζήτησα και γι’ αυτό θα γυρίσω σήμερα σπίτι για χάρη της», είπε. «Θέλω του Γιώργου να του δώσω ένα μάθημα ζωής για να μάθει να μην υποτιμάει κανέναν και να μην υπερτιμά τον εαυτό του» είπε στην κάμερα του MasterChef 4 η Κατερίνα και συνέχισε: «Θέλω την ικανοποίηση αυτή να την έχω εγώ να διαγωνιστώ με τον Γιώργο στον τάκο και να τον ξεπροβοδίσω εγώ στην έξοδο». Η μαγείρισσα που στο παρελθόν εργαζόταν ως κομμώτρια δήλωσε πάντως πως ο Γιώργος «δεν είναι από τους ανθρώπους που θα ήθελα να έχω επαφή έξω από το σπίτι σε καμία περίπτωση.

Δείτε ακόμα

«Κάθε άχρηστος, αποτυχημένος, α@@@@@@ς έχει άποψη»: Το δημόσιο ξέσπασμα του Δάντη

«Έγινα σαν το κατσίκι» Το «ατύχημα» του Κουτσόπουλου και το κουίζ σε παίκτη

MasterChef: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και το… κόκκαλο στο πιάτο

Νέα «καρφιά» Μπάρμπα σε Γεωργούλη: «Δεν μπορεί ευρωβουλευτές να κάνουν και άλλες δουλειές»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις