Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 4 διαρροή: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και το κόκκαλο
LIFESTYLE

MasterChef 4 διαρροή: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και το κόκκαλο

MasterChef 4 διαρροή: Η πιστή αντιγραφή και η απόδοση της παραμικρής λεπτομέρειας, θα είναι τα κύρια στοιχεία.

MasterChef 4 διαρροή: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef 4, ο Γιώργος για τρίτη φορά στη θέση αυτή, η Ντέμη για πρώτη φορά και ο Ηρακλής για πέμπτη συνεχόμενη, φορώντας τις μαύρες τους ποδιές βρίσκονται «ετοιμοπόλεμοι» για να διεκδικήσουν την είσοδο στη δεκάδα. Το φάουλ του Γιώργου που ανάγκασε τους κριτές να μιλήσουν για επιτακτική ανάγκη τήρησης του «αδιάβλητου του διαγωνισμού», έφερε τον παίκτη του MasterChef 4 στη δοκιμασία, ενώ και η Ντέμυ για πρώτη φορά με τη μαύρη ποδιά, καλείται να αποδείξει πως δεν έχει «σκαλώσει» σε συγκεκριμένες βίγκαν τεχνικές.

Ένα πιάτο αντιγραφής των κριτών, που χαρακτηρίζεται από απλότητα αλλά με δύσκολες τεχνικές, είναι το σημερινό ζητούμενο για τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση στο MasterChef 4. Η πιστή αντιγραφή και η απόδοση της παραμικρής λεπτομέρειας, θα είναι τα κύρια στοιχεία, που θα αναζητήσουν οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στα πιάτα του Γιώργου, της Ντέμη και του Ηρακλή.

Το κομμάτι κόκκαλο που εντοπίζει ο κριτής

Στο τρέιλερ που έδωσε το Star στη δημοσιότητα φαίνεται πως οι τρεις παίκτες προς αποχώρηση δυσκολεύονται να ολοκληρώσουν τη συνταγή. Οι ερωτήσεις των κριτών του MasterChef 4 κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης των πιάτων αποκαλύπτουν κενά και πολύ σημαντικές παραλείψεις.

Ο Πάνος Ιωαννίδης εντοπίζει στη μπαλοτίνα του πιάτου ένα κομμάτι κόκκαλο, γεγονός που αναμένεται να στοιχίσει ακριβά στον παίκτη που έχει υποπέσει σε αυτό το μαγειρικό φάουλ στη δοκιμασία του MasterChef 4. Ένα πάρα πολύ απλό γράμμα, από τον μάγειρα που θα αφήσει την ποδιά, χωρίς πολλά λόγια και δραματικές εκφράσεις, κάνει πολλούς να δακρύσουν. Είναι από το άτομο που δεν θα μαγειρέψει ποτέ ξανά μαζί τους στην κουζίνα του MasterChef 4.

MasterChef 4

Δείτε ακόμα

Νέα «καρφιά» Μπάρμπα σε Γεωργούλη: «Δεν μπορεί ευρωβουλευτές να κάνουν και άλλες δουλειές»

Το απίστευτο σώμα της Δέσποινας Βανδή – “Λιώνει” με την κόρη της στη γυμναστική

«Μην κοιτάτε μόνο τον κ@λο σας»: Η Τούνη βγήκε για τα ψώνια της και την… «έκραξαν»

«Αχτύπητα» νούμερα τηλεθέασης από το MasterChef: Τα top 10 της Δευτέρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις