Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρωτάθλημα: Τι δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτάθλημα: Τι δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού

Πρωτάθλημα: Ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στο πλάνο που επεξεργάζονται για την επανεκκίνηση μετά τον κορονοϊό.

Πρωτάθλημα: «…Δεν θα πάρουμε καμία απόφαση εν αγνοία των εμπλεκομένων. Θα ήταν τραγικό λάθος»! Τόνισε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πλάνο που επεξεργάζονται στο υπουργείο για την επανεκκίνηση μετά τον κορονοϊό και στον αθλητικό τομέα. Όπως είπε ο υφυπουργός «…στις πρώτες σκάψεις είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, ακόμα κι αν οι αγώνες γίνουν κεκλεισμένων των θυρών»! Όλοι κάνουν τους σχεδιασμούς τους μετά τον κορονοϊό. Όλοι εκτιμούν πως στα μέσα Μαΐου, μπορεί σιγά σιγά να υπάρξει η επανεκκίνηση της αγοράς, φυσικά και του αθλητισμού.

«Εμείς επειδή βρισκόμαστε σε μια καλύτερη θέση σε σχέση με άλλες χώρες, βλέπουμε πολύ πιθανό στα μέσα του Μάη να αρχίσει να επανέρχεται στην κανονικότητα και σιγά σιγά να αρχίσουν οι προπονήσεις», είπε ο κ. Αυγενάκης και συνέχισε. «Χρειάζονται τουλάχιστον δύο με τρεις εβδομάδες, για να επανέλθουν οι ομάδες και οι παίκτες σε αγωνιστική πραγματικότητα. Πρόθεση των εμπλεκομένων είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα έστω και χωρίς θεατές»! Και ο υφυπουργός αφού αναφέρθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που μετατέθηκαν για το καλοκαίρι του 2021, υποστήριξε πως «Η θέση του υπουργείου και του πρωθυπουργού είναι ότι πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία των αθλητών»

από τον Γιώργο Κοντονή

Πρωτάθλημα: Ο Σφαιρόπουλος στον Παναθηναϊκό;

Το διάβασα σε ένα ξένο σάιτ… Το άκουσα στην ΕΡΑ Σπορ…  Και αμέσως το… έψαξα! Ο λόγος για τον θαυμάσιο Έλληνα προπονητή του μπάσκετ Γιάννη Σφαιρόπουλο, που σήμερα εργάζεται με επιτυχία στην Μακάμπι και που κάποιοι θέλουν να εγκαταλείπει την ομάδα του Ισραήλ και να γυρίζει στην Πατρίδα μας. Είναι πάντως γεγονός πως ο Παναθηναϊκός που δεν έχει προπονητή ενδιαφέρεται για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος απαντώντας στο ερώτημα εάν θα ήθελε να αναλάβει το Τριφύλλι είπε «σέβομαι τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ξέρω εάν είναι εφικτό να δουλέψω σε αυτόν…»! Εδώ να θυμίσω πως ο Γιάννης για πολλά χρόνια χρημάτισε προπονητής του Ολυμπιακού, του μεγάλου αντιπάλου του Παναθηναϊκού!

Ο κ. Σφαιρόπουλος απάντησε και στο εάν θα ήθελε να αναλάβει την Εθνική μας ομάδα, λέγοντας πως «…ο κάθε προπονητής θεωρεί τιμή του να εκπροσωπεί την ομάδα της χώρας του. Ήμουν δύο θητείες στην Εθνική. Είναι σημαντικό να υπηρετεί την Εθνική ομάδα της χώρας του. Όμως σήμερα η ομάδα μας έχει προπονητή τον Θανάση Σκουρτόπουλο και δεν χρειάζεται να μιλάμε σε ενδεχόμενο να αναλάβω εγώ…»!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟ: «Δεν αναγνωρίζουμε χαρτοπρωταθλητές»

Οι ανανεώσεις στον ΠΑΟΚ και άλλα παρα-ποδοσφαιρικά

Ελεύθερος ο Ροναλντίνιο μετά από 32 μέρες στη φυλακή

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις