Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κορονοϊός αθλητισμός: Ομάδες και αθλητές στη μάχη κατά του ιού
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορονοϊός αθλητισμός: Ομάδες και αθλητές στη μάχη κατά του ιού

Κορονοϊός αθλητισμός: Μεμονωμένοι αθλητές, αλλά και μεγάλοι σύλλογοι δίνουν το «παρών» στην παγκόσμια μάχη κατά του κορονοϊού.

Κορονοϊός αθλητισμός: Μπορεί να ξεκίνησε φτωχός από ένα χωριό του Πύργου ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Καραγκούνης, και να έγινε ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που δόξασαν την Ελλάδα, δεν ξέχασε όμως να είναι άνθρωπος! Έτσι στην μάχη κατά του ύπουλου και φονικού κορονοϊού ο Γιώργος Καραγκούνης φρόντισε και βρήκε δύο αναπνευστήρες, τους οποίους και χάρισε στο Νοσοκομείο της Ρόδου, το οποίο όπως και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, ευχαρίστησαν τον πρώην αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας για την δωρεά του. Μπράβο, ρε τύπαρα!

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Όπου κι αν βρεθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλάει για την Ελλάδα και δακρύζει. Την Ελλάδα που αγαπάει πολύ, όπως φυσικά και η μητέρα του, αλλά και τα αδέλφια του. Στα πλαίσια της μάχης λοιπόν κατά του κορονοϊού η οικογένεια Αντετοκούμπο προσέφερε στον Δήμο Ζωγράφου για τις άμεσες ανάγκες του (θα διανεμηθούν στους εργαζόμενους, αλλά κυρίως στην καθαριότητα και στις άλλες ευπαθείς ομάδες) 10.000 μάσκες. Ο Δήμος Ζωγράφου με ανακοίνωσή του εκφράζει την μεγάλη ευγνωμοσύνη του στον Γιάννη Αντετοκούμπο και την οικογένεια του για την προσφορά αυτή.

από τον Γιώργο Κοντονή

Κορονοϊός αθλητισμός: Είδες η Βασίλισσα;

Στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν όλοι στην Ισπανία για την καταπολέμηση του κορονοϊού, ο οποίος στην χώρα αυτή σκόρπισε και συνεχίζει να το κάνει τον θάνατο, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έμεινε αμέτοχη. Μάλιστα τα ποδοσφαιρικά αστέρια της, οι μπάσκετμπολίστες, οι προπονητές, αλλά και οι υπάλληλοι της βασίλισσας, δέχθηκαν μειώσεις στα συμβόλαια τους σε ποσοστό που ξεκινά από 10% και φθάνει στο 20%! Τα χρήματα αυτά, που όπως καταλαβαίνετε είναι πολλά, θα δοθούν στην μάχη που γίνεται στην Ισπανία κατά του ύπουλου και φονικού κορονοϊού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έστω και χωρίς θεατές το πρωτάθλημα

ΠΑΟ: «Δεν αναγνωρίζουμε χαρτοπρωταθλητές»

”Choose your hat wisely”: Το challenge του Φέντερερ που έγινε viral

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις