Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ναόμι Κάμπελ κορωνοϊός: To συγκινητικό μήνυμα στο Instagram
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ναόμι Κάμπελ κορωνοϊός: To συγκινητικό μήνυμα στο Instagram

Ναόμι Κάμπελ κορωνοϊός: Το τοπ μόντελ, μίλησε για τις απώλειες που είχε λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, μέσα από μια συγκινητική της ανάρτηση στο Instagram.

Ναόμι Κάμπελ κορωνοϊός: Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε ότι έχει χάσει άτομα που γνωρίζει εξαιτίας του κορωνοϊού και αναμένει τις επόμενες δύο εβδομάδες να είναι ακόμα πιο σκληρές. Το τοπ μόντελ, μίλησε για τις απώλειες που είχε λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, μέσα από μια συγκινητική της ανάρτηση στο Instagram. Ανεβάζοντας μια σέλφι, η Ναόμι Κάμπελ έγραψε: «Πηγαίνοντας στην 4η εβδομάδα, αυτές οι επόμενες 2 εβδομάδες θα είναι πιο δύσκολες, κάθε μέρα αυτή την εβδομάδα έχασα κάποιον που ξέρω, δεν υπάρχει χρόνος να θρηνήσουμε ή να είμαστε εκεί για τους αγαπημένους μας. Σας παρακαλώ κρατήστε γερά την πίστη σας! Αναπνεύστε, ξεκουραστείτε και επανέλθετε. Κρατήστε το πνεύμα σας ψηλά και τη στάση σας θετική! Σας στέλνω αγάπη».

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να της στείλουν τα συλλυπητήριά τους «Λυπάμαι για τις απώλειές σου» έγραψε κάποιος. Ένας άλλος ζήτησε από το μοντέλο να μην «σταματήσει ποτέ να διαδίδει θετική αύρα». Η Ναόμι Κάμπελ προσέχει ιδιαίτερα όταν βγαίνει από το σπίτι εν μέσω της πανδημίας και μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο προστάτευσε τον εαυτό της, ενώ ταξίδεψε πριν το lockdown στη Νέα Υόρκη. Πηγαίνοντας από το Λος Άντζελες προς τη Νέα Υόρκη λοιπόν, 49χρονη «μαύρη γαζέλα» φορούσε ολόσωμη άσπρη στολή, γυαλιά, ροζ λαστιχένια γάντια και μία μπεζ Burberry κάπα, γιατί πάνω απ’ όλα είναι σούπερ μόντελ.

«Να ψάξουμε την ψυχή μας»

Μιλώντας στο Access Hollywood, δήλωσε: «Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη στιγμή για να ψάξουμε την ψυχή μας. Δεν μπορούμε να βγούμε από αυτό, το ίδιο. Δεν πρέπει να βγούμε το ίδιο». Η Ναόμι Κάμπελ περιέγραψε το COVID-19 ως «θηρίο» και είπε ότι είναι κάτι για το οποίο συνεχίζουμε να μαθαίνουμε περισσότερα κάθε μέρα. «Φοβόμαστε, φυσικά είμαστε φοβισμένοι. Αντιμετωπίζουμε κάτι που δεν δεν το γνωρίζουμε ξεκάθαρα.

«Μαθαίνουμε τι είναι αυτό το θηρίο και πρέπει να το μάθουμε, όπως μαθαίνουμε για οτιδήποτε άλλο και τώρα, είναι στην πρώτη γραμμή στο μυαλό όλων μας. Μαθαίνουμε καθημερινά και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον Θεό για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και τους υπαλλήλους των ξενοδοχείων και τους ανθρώπους των delivery, ο Θεός να τους ευλογεί».

Δείτε ακόμα

«Βγάλε επιτέλους τον σκασμό»: Όταν o The Rock «ραπάρει» με την κόρη του… ημίγυμνος

”We are young”: Για άλλη μια φορά ο Ιγκλέσιας «ρίχνει» το Instagram

«Δεν έχω ξαναπροσευχηθεί τόσο στη ζωή μου»: Η Pink περιγράφει τις τρομακτικές στιγμές του ιού με τον γιο της

“Δεν ξέρω πού βρήκα τη δύναμη να αντέξω”- Η Ντάφι μιλά για την κόλαση που πέρασε στα χέρια του βιαστή της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις