Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ενρίκε Ιγκλέσιας παιδιά: Ο χορός με την κόρη του στο Instagram
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ενρίκε Ιγκλέσιας παιδιά: Ο χορός με την κόρη του στο Instagram

Ενρίκε Ιγκλέσιας παιδιά: Ο Ισπανός τραγουδιστής και η πρώην άσος του τένις Αννα Κουρνίκοβα απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές ευτυχίας με το τρίτο μέλος της οικογένειάς τους.

Ενρίκε Ιγκλέσιας παιδιά: Ο Ενρίκε Ινγκλέσιας και η Άννα Κουρνίκοβα έγιναν γονείς για τρίτη φορά τον περασμένο Ιανουάριο. Η τενίστρια έφερε στη ζωή το δεύτερο κοριτσάκι της οικογένειας, ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους. Το διάσημο ζευγάρι, το οποίο κατάφερε να κρατήσει μυστικές και τις δύο εγκυμοσύνες, αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση μέσω του Instagram.

Ο Ισπανός τραγουδιστής και η πρώην άσος του τένις Αννα Κουρνίκοβα απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές ευτυχίας με το τρίτο μέλος της οικογένειάς τους. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2001 και είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του Ενρίκε Ιγκλέσιας για το τραγούδι «Escape» και μέχρι σήμερα φέρονται να μην έχουν παντρευτεί.

View this post on Instagram

⚡️⚡️⚡️

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Ο γλυκός χορός

Πριν λίγες ώρες ο Ενρίκε Ινγκλέσιας δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο τον βλέπουμε να έχει στην αγκαλιά του την μπέμπα και κρατώντας τα χεράκια της, να χορεύουν μαζί στους ρυθμούς του γνωστού κομματιού We are Young και να ρίχνουν το Instagram, αφού η δημοσίευση αυτή ξεπέρασε σε λίγες ώρες τα 2.6 εκατομμύρια views.

Ο Ενρίκε Ινγκλέσιας και η Άννα Κουρνίκοβα έχουν άλλα δύο παιδιά, δίδυμα τα οποία δέχτηκαν πολύ εύκολα τον ερχομό της Mary. «Η Lucy και ο Nicholas αγαπούν πολύ το μωρό. Υπάρχει μεταξύ τους ηλικιακή διαφορά δύο χρόνων οπότε στην αρχή τρόμαζα για τις αντιδράσεις που θα είχαν μετά τη γέννησή της, αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα», είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ενρίκε Ιγκλέσιας.

https://www.instagram.com/p/B-nQJueBLaX/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμα

Πέθανε από τον ιό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος Gibson Brothers

Με ελληνική μυθολογία περνά την καραντίνα η Ιβάνκα – Αποκάλυψε τι διαβάζει (vid)

«Βγάλε επιτέλους τον σκασμό»: Όταν o The Rock «ραπάρει» με την κόρη του… ημίγυμνος

«Γεννήθηκα αγοραφοβική»: Η Άνιστον σε μια εξομολόγηση καρδιάς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις