Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κορονοϊός: Κατέληξε Έλληνας ναυτικός στο Μεξικό
ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Κατέληξε Έλληνας ναυτικός στο Μεξικό

Κορονοϊός: Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης ο 46χρονος Έλληνας ναυτικός που εργαζόταν σε κρουαζιερόπλοιο

Κορονοϊός: Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης ο 46χρονος Έλληνας ναυτικός, που εργαζόταν σε κρουαζιερόπλοιο και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με κορονοϊό σε νοσοκομείο του Μεξικό. Ο Έλληνας ναυτικός λόγω της δουλειάς του βρέθηκε σε κρουαζιερόπλοιο με δρομολόγιο από Ισπανία προς Μαϊάμι όταν παρουσίασε συμπτώματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Όπως είχε αποκαλύψει η σύζυγός του, ο 46χρονος άνδρας αρχικά την ενημέρωσε για την εισαγωγή του νοσοκομείο με συμπτώματα κορονοϊού. Στη συνέχεια όμως έχασε για μέρες τα ίχνη του αδυνατώντας να έρθει σε επικοινωνία με τους γιατρούς της χώρας και  ζητώντας να μεσολαβήσει η ελληνική πρεσβεία στη χώρα.

Η τραγική κατάληξη

Από αυτούς αρχικά ενημερώθηκε για την κρισιμότητα της κατάστασής του. Τελικά όμως, τα ξημερώματα της Τρίτης, η σύζυγός του ανακοίνωσε στο Mega και στην εκπομπή LIVE NEWS ότι ο 46χρονος άνδρας της κατέληξε. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι Αυστραλοί «ξορκίζουν» τον κορονοϊό βγαίνοντας να πετάξουν τα σκουπίδια με… στρας

Διασωληνωμένος ο Μπόρις Τζόνσον – Σοκαρισμένη η Βρετανία, μηνύματα από όλο τον κόσμο

Αύξηση νεκρών στην Νέα Υόρκη: Στα πρόθυρα κατάρρευσης το σύστημα Υγείας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις