Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Καφού: Ένα απίστευτο βίντεο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καφού: Ένα απίστευτο βίντεο

Καφού: Ο μέσος του Ολυμπιακού μας δείχνει ότι το να μένουμε σπίτι μπορεί ορισμένες φορές να γίνει πολύ διασκεδαστικό

Καφού: Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει κατεβάσει ρολά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και η διασκέδαση τελείωση. Ο μέσος του Ολυμπιακού μένει στο σπίτι του,και βρίσκει τον χρόνο να απολαύσει χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά του. Ανάμεσα σε αυτές είναι βέβαια και το να παίζουν ποδόσφαιρο, ντριμπλάροντάς τα ασταμάτητα.

Ο Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γνωστός ως Καφού  είναι Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος ή αμυντικός μέσος για τον Ολυμπιακό. Γεννημένος στη Γκιμαράες με καταγωγή από τη Γουινέα-Μπισάου, ο Καφού εντάχθηκε στις ακαδημίες νέων της τοπικής Βιτόρια Γκιμαράες σε ηλικία 11 ετών.

https://twitter.com/olympiacosfc/status/1247154217820622850

Η επαγγελματική πορεία

Υπέγραψε με τη Μπενφίκα τέσσερα χρόνια αργότερα και συνέχισε να διαμορφώνεται ποδοσφαιρικά εκεί. Ξεκίνησε να παίζει ως επιθετικός, αλλά αργότερα μετατοπίστηκε σε ρόλο αμυντικού μέσου. Από τη Βιτόρια Γκιμαράες και τη Μπενφίκα, πέρασε στις γαλλικές Λοριάν και Μετς. Το 2018 μεταπήδησε στη Λέγκια Βαρσοβίας για δύο χρόνια και από εκεί κατέβηκε στο «λιμάνι».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αντετοκούνμπο: Η πρώτη φωτογραφία του γιου του χωρίς μοντάζ

Απαρηγόρητος ο Πεπ Γκουαρντιόλα – Η μητέρα του πέθανε από τον κορονοϊό

Αναποφάσιστη η Ένωση για τον Αραούχο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις