Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έφτυσαν αστυνομικούς – Ξάνθη: Ένα ακόμη εξοργιστικό περιστατικό
ΕΛΛΑΔΑ

Έφτυσαν αστυνομικούς – Ξάνθη: Ένα ακόμη εξοργιστικό περιστατικό

Έφτυσαν αστυνομικούς - Ξάνθη: Οι δυο αστυνομικοί έχουν τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό ώσπου να επιβεβαιωθεί ότι δεν κόλλησαν κορωνοϊό.

Έφτυσαν αστυνομικούς – Ξάνθη: Ένα ακόμη εξοργιστικό περιστατικό εις βάρος των αστυνομικών που αυτή τη δύσκολη περίοδο βρίσκονται στους δρόμους, φέρνει στο φως το Πρώτο Θέμα. Δυο αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, προσπάθησαν να ελέγξουν μια ομάδα μεθυσμένων κατοίκων του οικισμού Ευλάλου στην Ξάνθη, οι οποίοι παραβίαζαν τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας και του συγχρωτισμού. Οι νεαροί, που βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους και μάλιστα επιτέθηκαν εναντίον των δυο ενστόλων, τους οποίους χτύπησαν προκαλώντας ελαφρά τραύματα στον έναν από αυτούς. Ταυτόχρονα, όμως, τους έφτυσαν θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους, σε περίπτωση που οι δράστες ήταν φορείς του κορονοϊού.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής και ο τραυματισμένος αστυνομικός κατέληξε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, κρατήθηκε μυστικό -άγνωστο γιατί- και αποκαλύφθηκε από τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι οι δυο συνάδελφοί τους έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό ώσπου να επιβεβαιωθεί ότι δεν κόλλησαν τον επικίνδυνο ιό.

Δείτε ακόμη

Στον «πάγο» η αλλαγή μόνιμης κατοικίας από την ΑΑΔΕ

ΕΛΑΣ: Μείνετε σπίτι, είμαστε εμείς εδώ για εσάς

Σύψας: Μην κάνουμε καθησυχαστικές δηλώσεις, έρχεται η κορύφωση

Επιμένουν οι απείθαρχοι – Στα ύψη το ποσό των προστίμων

Rinascerò rinascerai: Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Τσιόδρας στη γειτονική Ιταλία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις