Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κορονοϊός Ισπανία: Ζευγάρι έκανε σεξ μέσα σε φωτογραφικό θάλαμο (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός Ισπανία: Ζευγάρι έκανε σεξ μέσα σε φωτογραφικό θάλαμο (vid)

Κορονοϊός Ισπανία: Άνδρας της ασφάλειας τους έπιασε επ' αυτοφώρω.

Κορονοϊός Ισπανία: Μπορεί η Ισπανία να βρίσκεται σε καραντίνα καθώς ο κορονοϊός εξακολουθεί να εξαπλώνεται και να στερεί ανθρώπινες ζωές, δεν λείπουν όμως εκείνοι που αψηφούν κάθε οδηγία και προειδοποίηση. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις εκείνων που υποκύπτουν οπουδήποτε και οποτεδήποτε στις σεξουαλικές τους ορμές. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ένα ζευγάρι στη Βαρκελώνη, που πιάστηκε… επ’ αυτοφώρω να κάνει σεξ μέσα σε φωτογραφικό θάλαμο σε σταθμό του μετρό της πόλης.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα στο σταθμό Plaça Espanya και ήταν άνδρας της ασφάλειας του σταθμού εκείνος που ανακάλυψε το ζευγάρι σε σεξουαλικές περιπτύξεις μέσα στον θάλαμο αυτόματων φωτογραφιών. Μάλιστα στο βίντεο που κατέγραψε με όσα συνέβαιναν, ακούγεται μέσα από το photo booth αν του λένε: «Βγάζουμε φωτογραφία, υπάρχει πρόβλημα;». Όπως αναφέρεται, στη συνέχεια το ζευγάρι ντύθηκε και έφυγε ανενόχλητο.

Οι απαιτήσεις των εργαζομένων του μετρό

Οι εργαζόμενοι στο μετρό της Βαρκελώνης καταγγέλλουν πως είναι αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καταστάσεις ενώ η πόλη βρίσκεται σε συναγερμό για τον κορονοϊό. «Υπάρχουν ανεγκέφαλοι που αψηφούν τους περιορισμούς, άστεγοι, ασυνόδευτοι ανήλικοι και πορτοφολάδες που περιφέρονται ελεύθερα στο μετρό και αποτελούν και πηγή μόλυνσης. Οι άνθρωποι συνωστίζονται στις πλατφόρμες και μέσα στα βαγόνια. Ζητάμε από τους υπεύθυνους να βρουν λύση» λένε.

Δείτε εδώ το βίντεο

Δείτε ακόμα

Το πρώτο τεστ αίματος που ανιχνεύει και αντισώματα – Αποτέλεσμα σε χρόνο ρεκόρ

«Φράχτες αλληλεγγύης» στη Γερμανία – Μια βοήθεια σε όσους ζουν στον δρόμο

Αγγλία: 26χρονη με πνευμονική πάθηση και διαβήτη, “νίκησε” τον κορονοϊό!

”Still I Rise”: Ένα ποίημα από τον Κόρι Μπούκερ για τον… κορονοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις