Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσιόδρας κορονοϊός: Τι έλεγε για τις πανδημίες το 2019
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιόδρας κορονοϊός: Τι έλεγε για τις πανδημίες το 2019

Τσιόδρας κορονοϊός: Προφητικός αποδείχτηκε ο λόγος του λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα τον Σεπτέμβριο του 2019.

Τσιόδρας κορονοϊός: «Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα έχουμε μία πανδημία γρίπης τον 21ο αιώνα», δήλωνε σε συνέντευξή του στο CNN Greece το Σεπτέμβριο του 2019 ο Σωτήρης Τσιόδρας. «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το ενδεχόμενο», ανέφερε ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμώξεων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

«Συνήθως είναι ένα στέλεχος γρίπης που μεταλλάσσεται, οπότε περιμένουμε πιθανώς να είναι αυτό. Συνήθως αυτό συμβαίνει, είτε μια γρίπη των πουλερικών, είτε μια γρίπη των χοίρων που μεταλλάσσεται και γίνεται πιο φιλική προς τον άνθρωπο. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει ετοιμότητα να διακρίνει κανείς γρίπη εκτός εποχής σε περίπτωση πανδημίας και να έχει ετοιμότητα σε υποδομές και μονάδες εντατικής θεραπείας για τα σοβαρά περιστατικά».

Σωτήρης Τσιόδρας: Το προσκλητήριο γάμου και η ζωή του με τη σύζυγό του, Μίνα

Το φως της δημοσιότητας βλέπει για πρώτη φορά το προσκλητήριο γάμου του «στρατηγού του κοροναϊού», Σωτήρη Τσιόδρα.

Μπορεί ο καθηγητής να μπαίνει κάθε απόγευμα στα σπίτια μας προκειμένου να μας ενημερώσει για την εξέλιξη του κοροναϊού στη χώρα μας, ωστόσο εκτός από επιτυχημένος επιστήμονας, είναι και πολύ καλός σύζυγος και πατέρας επτά παιδιών.Όπως φαίνεται και στο προσκλητήριο λοιπόν ο καθηγητής παντρεύτηκε το 1995 στο Αιγάλεω.

Μάλιστα εκτός από το προσκλητήρια,  τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία όπου ο ίδιος ποζάρει στον φακό μαζί με την σύζυγό του, Μίνα.

Ειδικότερα, στη σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram το περιοδικό Hello φαίνεται ο καθηγητής, κ. Τσιόδρας μαζί με τη σύζυγό του Μίνα. Οι δύο τους είναι χαμογελαστοί, ενώ ως συνήθως κρατούν χαμηλό προφίλ, ακόμη και τώρα που ο επικεφαλής της επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό είναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε ακόμη

Τι είπε ο Μητσοτάκης όταν ο Τσιόδρας του μετέφερε την σκληρή αλήθεια – Αποκάλυψη Άδωνι

Ο κυρ. Παναγιώτης και η κυρά Φωτούλα μιλούν για το παιδί τους, τον Σωτήρη Τσιόδρα

“Μαζί του, οι Έλληνες ξέρουν πως δεν θα συνομιλήσουν με τον θάνατο” – Εκπληκτικό αφιέρωμα της Le Figaro στον Τσιόδρα

“Υψηλό ηθικό”: Ο «σεμνός ΥΠΕάρχης» περιγράφει την επίσκεψη Τσιόδρα στα νοσοκομεία

Να τι φοβάται ο Καρανίκας και τα “χώνει” στον Μητσοτάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις