Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος τώρα: 120 κρούσματα – Έξω από το λιμάνι του Πειραιά
ΕΛΛΑΔΑ

Πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος τώρα: 120 κρούσματα – Έξω από το λιμάνι του Πειραιά

Πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος τώρα: Οι αρχές αναμένεται να αποφασίσουν τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν σχετικά με τη διαχείριση των περιστατικών, ενώ το πλοίο παραμένει έξω από το λιμάνι του Πειραιά.

Πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος τώρα: Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν πάνω από 120 επιβάτες του πλοίου «Ελ. Βενιζέλος». Οι αρχές αναμένεται να αποφασίσουν τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν σχετικά με τη διαχείριση των περιστατικών, ενώ το πλοίο παραμένει έξω από το λιμάνι του Πειραιά. Στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καταγράφηκαν χθες, Τρίτη, ακόμα 20 νέα κρούσματα, μετά τα 20 που είχαν επιβεβαιωθεί τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλοίο επιβαίνει το πλήρωμα και ακόμη άλλοι 349 ναυτικοί διαφόρων εθνικοτήτων μεταξύ των οποίων και δύο Έλληνες. Δύο από τα 20 άτομα που εντοπίστηκαν θετικοί και ήταν σε σοβαρότερη κατάσταση, ένας 72χρονος Ελβετός και ένας 34χρονος Ινδονήσιος μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

Το σχέδιο του ΕΟΔΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ ο ΕΟΔΥ αναμένεται να προτείνει επισήμως την μεταφορά σε ξενοδοχείο των αρνητικών στον κορονοϊό ενώ οι υπόλοιποι θα παραμείνουν επί του πλοίου, το οποίο ενδέχεται να δέσει σε σημείο του λιμανιού ώστε να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση των ανθρώπων του ΕΟΔΥ.

Δείτε ακόμα

Αστυνομικοί – ήρωες στο Περιστέρι: Έσωσαν ανήλικο που κατάπιε καπάκι

Η απόφαση της Εκκλησίας για τις ακολουθίες το Πάσχα

Τραγικό περιστατικό στην Κοζάνη: «Κατέληξε» βρέφος 40 ημερών

Πρόστιμο για δύο παιδικά πάρτι έξω από το ΚΥΤ της ΒΙΑΛ στη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις