Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αγγλία κορονοϊός: Υπερδιπλασιάστηκαν οι θάνατοι, 19χρονος ανάμεσα στα θύματα
ΚΟΣΜΟΣ

Αγγλία κορονοϊός: Υπερδιπλασιάστηκαν οι θάνατοι, 19χρονος ανάμεσα στα θύματα

Αγγλία κορονοϊός: Την Δευτέρα, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 1.408 θανάτους στο Ηνωμένο Βασίλειο - 180 περισσότεροι από την προηγούμενη ημέρα.

Αγγλία κορονοϊός: Σοκ στην Βρετανία, η οποία μετρά 390 νεκρούς σε μια ημέρα εξαιτίας του κορωνοϊού, ενώ ανάμεσα τους είναι και ένας 19χρονος δίχως υποκείμενο νόσημα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης των θανάτων μέσα σε μία ημέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι 367 ήταν μόνο στην Αγγλία, ενώ οι υπόλοιποι 23 σε Ουαλία, Βόρεια Ιρλανδία και Ουαλία. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας (NHS) επιβεβαίωσε ότι οι τελευταίοι άνθρωποι, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους λόγω κορωνοϊού ήταν μεταξύ 19 και 91 ετών – με 28 από αυτούς να μην έχουν υποκείμενα νοσήματα .Την Δευτέρα οι νεκροί στο Βασίλειο ήταν 159.

Οι αριθμοί που ανακοινώθηκαν αφορούν μόνο σε εκείνους που έχασαν τη ζωή τους στο νοσοκομείο αφότου καθώς όπως υπολογίζεται ο πραγματικός αριθμός θανάτων είναι στην πραγματικότητα υψηλότερος. Ως τώρα υπολογίζεται ότι περίπου 40 άνθρωποι πέθαναν από κορωνοϊό στην Αγγλία και την Ουαλία στο σπίτι τους. Νέα στοιχεία δείχνουν ότι 210 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Αγγλία και την Ουαλία από κορωνοϊό μέχρι τις 20 Μαρτίου – 23% περισσότερο από τα νούμερα που έχει ανακοινώσει επίσημα το NHS. Το NHS England και η Δημόσια Υγεία της Ουαλίας είχαν καταγράψει 170 άτομα που έχασαν τη ζωή τους στο νοσοκομείο μέχρι την ημερομηνία αυτή.

Την Δευτέρα, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 1.408 θανάτους στο Ηνωμένο Βασίλειο , 180 περισσότεροι από την προηγούμενη ημέρα. Με βάση τα νέα στοιχεία ο συνολικός αριθμός των θανάτων φτάνει πλέον στους 1.815. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 22.444 σύμφωνα με το ΝΗS.

Δείτε ακόμα

Μεταδίδεται ο κορωνοϊός με τον αέρα; Τα νεότερα στοιχεία του ΠΟΥ

Πυροσβέστης πέρασε τη Μέρκελ για… φαρσέρ και της έκλεισε το τηλέφωνο

Κορυφαία λοιμωξιολόγος του Cambrige: Είμαστε κοντά σε θεραπεία για τον κορωνοϊό

Σκληραίνουν τα μέτρα στην Κύπρο: Σημαντική αύξηση του προστίμου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις