Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βουλευτές μισθός: Άρχισαν τα “ναι” στη μείωση λόγω κορονοϊού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτές μισθός: Άρχισαν τα “ναι” στη μείωση λόγω κορονοϊού

Βουλευτές μισθός: Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους υπουργούς αλλά και τους βουλευτές όλου του Κοινοβουλίου να δώσουν το 50% του μισθού τους στη μάχη κατά του κορονοϊού.  

Βουλευτές μισθός: Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους υπουργούς αλλά και τους βουλευτές όλου του Κοινοβουλίου να δώσουν το 50% του μισθού τους στη μάχη κατά του κορονοϊού.  Συγκεκριμένα, ζήτησε να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορωνοϊού. Σε ανάρτηση του στο facebook έγραψε: “Καλώ τους βουλευτές της ΝΔ, τους Υπουργούς και τους Υφυπουργούς να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες. Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης”. Η πρώτη βουλευτές που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του πρωθυπουργού είναι η βουλευτής και υπεύθυνη Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής, Χαρά Κεφαλίδου.

Η Χαρά Κεφαλίδου είπε το “ναι” και το έκανε γνωστό μέσα από το λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δίνει το 50% του μισθού της στον αγώνα κατά του κορονοϊού. Νωρίτερα, το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρωθυπουργός είχε γράψει στο Facebook τα εξής: Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα». Το παράδειγμα της Χαράς Κεφαλίδου αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι βουλευτές και υπουργοί της κυβέρνησης.

Η ανάρτηση της Χαράς Κεφαλίδου

Η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής απαντώντας στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη έγραψε στα social media τα ακόλουθα: “Όταν στερεύει η πηγή όλοι θα πιούμε λιγότερο νερό. Κάνουμε το στοιχειώδες. Κι αργήσαμε κιόλας”.

Δείτε ακόμη

Κορονοϊός: Τραγική κατάληξη πατέρα και κόρης στην Αγγλία σε ένα 24ωρο

Απίθανη έκπληξη σε εορτάζουσα στην Κρήτη – Πώς “έστειλαν” την τούρτα οι γείτονες!

Βέλγιο: Πώς οι γιατροί μετατρέπουν μάσκες κατάδυσης σε…. αναπνευστήρες

“Κάτι σαν στοίχημα” – Μια Σερραία που ζει στη Σουηδία. περιγράφει πώς είναι η ζωή “χωρίς μέτρα”

Σοκ στην Πορτογαλία – Ο 14χρονος Βίτορ, το νεότερο θύμα στην Ευρώπη (photo)

“Γεια, είμαι ο COVID-19” – Το τρομακτικό «γράμμα» του φονικού ιού στον άνθρωπο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις