Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks 3 Ευρυδίκη: Το τεστ που έκανε για τον κορωνοϊό
LIFESTYLE

My Style Rocks 3 Ευρυδίκη: Το τεστ που έκανε για τον κορωνοϊό

My Style Rocks 3 Ευρυδίκη: Μια απλή εποχιακή ίωση περνώ τελικά», έγραψε στο μήνυμά της.

My Style Rocks 3 Ευρυδίκη: Την Ευρυδίκη Παπαδόπουλου την γνωρίσαμε μέσα από το «My Style Rocks». Η διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους followers της πως παρουσίασε κάποια συμπτώματα και πως θα υποβαλλόταν στο τεστ για τον κορονοϊό καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

«Δυστυχώς από χθες έχω βήχα και δέκατα, στα οποία δεν έδωσα σημασία, αλλά ολοένα και γίνονται εντονότερα. Περιμένω να ξημερώσει. Έχω μιλήσει με τον προσωπικό μου γιατρό και αύριο πρωί πρωί με την αυγούλα θα πάω να κάνω το τεστ του κορονοϊού. Παιδιά στείλτε μου θετική ενέργεια και να προσέχετε τους εαυτούς σας. Με αγάπη η Ευρυδίκη της καρδιάς σας», έγραψε χαρακτηριστικά στο πρώτο της ποστ.

Τα αποτελέσματα του τεστ

Στη συνέχεια η παίκτρια του ριάλιτι μόδας ενημέρωσε και πάλι τους διαδικτυακούς της φίλους πως πήρε τα αποτελέσματα και βγήκαν αρνητικά. «Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης και το ενδιαφέρον παιδιά. Με έχετε κατασυγκινήσει το τεστ βγήκε αρνητικό. Χάσαμε 300 ευρώ για το τεστ κερδίσαμε χαρά όμως μιας και ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και χαλάλι!!! Μια απλή εποχιακή ίωση περνώ τελικά. Προσέχετε τους εαυτούς σας. Θα επανέλθω asap #stayhome».

Το τεστ της Χριστοπούλου

Υπενθυμίζεται πως τρεις μέρες πριν είχε κάνει και η Έλενα Χριστοπούλου. Η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε στον λογαριασμό της στο Instagram πως έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό. Μάλιστα μετά τις αμέτρητες ερωτήσεις των followers της αποκάλυψε πως ο λόγος που αποφάσισε να κάνει το τεστ ήταν επειδή της το είπε ο γιατρός της αλλά και το ποσό που πλήρωσε. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια selfie μέσα από το αυτοκίνητό της και μεταξύ άλλων, περιέγραψε πώς ένιωσε που βγήκε από το σπίτι της, έπειτα από 13 μέρες εγκλεισμού.

«Έστειλα το sms μου για να βγω, έβαλα το τυρμπάν μου γιατί η ρίζα έχει φτάσει στα αυτιά και η μαξιλάρια πίσω στα μαλλιά από τον καναπέ έχει γίνει σαν την πλατεία Κολιάτσου… Βάφτηκα λίγο γιατί το χρώμα στο πρόσωπο μου μετά από 13 ημέρες μέσα… είναι λευκό σαν το έχεις πλύνει με εύρηκα. Έβαλα άρωμα… σκέφτηκα 5 λεπτά τι να φορέσω… δεν έχω παχύνει γιατί έβαλα ένα τζιν που μπήκε χωρίς να σκιστεί, πάλι καλά * πήρα και έναν καφέ απ έξω που μου φαίνεται νέκταρ», γράφει.

Δείτε ακόμα

Στα καλύτερά τους Χριστόπουλος – Αννίτα: Η μεγάλη ανακοίνωση on air

“Έβλεπα τη λαχτάρα τους να με αγκαλιάσουν” – Η συγκινητική ανάρτηση της Γαστεράτου

«Ήταν όλοι μαζί με μάσκες»: Όταν οι Αρχές «ακινητοποιούν» την Σίσσυ Χριστίδου

“Κότα, στο σαλονάκι” – Θετική στον κορονοϊό η Αθηναΐς Νέγκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις