Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM Κάτια: Η νικήτρια, ποζάρει τοπλες πάνω σε πιάνο
LIFESTYLE

GNTM Κάτια: Η νικήτρια, ποζάρει τοπλες πάνω σε πιάνο

GNTM Κάτια: Το μοντέλο που χώρισε πρόσφατα είναι στα καλύτερα του.

GNTM Κάτια: Η Κάτια Ταραμπανκό ήταν μία από τις δύο νικήτριες του φετινού GNTM – η δεύτερη είναι η Άννα Μαρία Ηλιάδου – και μία από τις παίκτριες που είχε ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή με την αμφιλεγόμενη προσωπικότητα της. Το μοντέλο πρόσφατα χώρισε από τον σύντροφό της Γιώργο Λάγιο, καθώς θέλει να αφοσιωθεί στην καριέρα της.

Στο Instagram ανεβάζει μερικές από τις δουλειές που έχει κάνει, με την τελευταία της ανάρτηση να είναι λίγο πιο σέξι απ ότι την έχει συνηθίσει το κοινό. Η Κάτια ποζάρει τόπλες ξαπλωμένη επάνω σε ένα πιάνο, φορώντας ένα μαύρο καλσόν.

Ο Γιώργος Λάγιος αποκαλύπτει την αιτία χωρισμού τους

Ο Γιώργος Λάγιος μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του από την Κάτια Ταραμπανκό μίλησε πριν δύο εβδομάδες στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά γιατί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. «Ναι, έχει ολοκληρωθεί η σχέση μας. Έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Δεν έχουμε, όμως, προστριβές και εντάσεις, δεν έχουμε τσακωθεί. Όταν έφυγε για Λονδίνο χωρίσαμε. Είχαμε προβλέψει αυτή τη στιγμή. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, είχαμε παλέψει πολύ με το εγώ μας».

«Προτιμώ ένας άνθρωπος να κυνηγήσει το όνειρό του και να αισθάνομαι πολύ όμορφα για αυτό, παρά να τον έχω κρατήσει πίσω.  Η Κάτια ήταν ξεκάθαρη εξαρχής, ήταν η καριέρα και όχι ο έρωτας ως προτεραιότητα. Οπότε προσαρμόστηκα. Έχουμε πολύ ωραία γεύση ο ένας από τον άλλον. Η Κάτια είναι πολύ μικρή, σίγουρα θα περάσει πολύ όμορφα στη ζωή της και θα ξαναερωτευτεί. Έχουμε επικοινωνία, αλλά υπάρχει μια σταδιακή μείωση. Δεν μιλάμε καθημερινά. Είναι ανθρώπινο το ενδιαφέρον», εξομολογήθηκε.

Δείτε ακόμα

«Μένω στον Κοκλώνη και όσο αντέξουμε»: Ο Σαμαράς και οι «χρυσές» συμβουλές του

«Εύκολα κράζετε στο πάνελ της εκπομπής σου»: Ξανθιά «αναμέτρηση» Καινούργιου – Τούνη

17 λεπτά για τη δολοφονία Κένεντι: Το πρώτο τραγούδι του Bob Dylan εδώ και 8 χρόνια

«Αγαπημενάρα μου, ομορφιά μου»: Η ξεχωριστή ευχή του Χάρη στην Αντελίνα για την επέτειό τους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις