Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βρέθηκε απανθρακωμένος Πάτρα: Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι ηλικιωμένου
ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε απανθρακωμένος Πάτρα: Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι ηλικιωμένου

Βρέθηκε απανθρακωμένος Πάτρα: Ο 99χρονος απανθρακώθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι από μια φωτιά που πιθανότατα ξεκίνησε από το τζάκι.

Βρέθηκε απανθρακωμένος Πάτρα: Τραγικό θάνατο μέσα στο ίδιο του το σπίτι βρήκε ηλικιωμένος άνδρας στην περιοχή του Μιντιλογλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι όπου διέμενε ο 99χρονος ξέσπασε φωτιά. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής έφτασαν άμεσα στο σημείο και έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να σώσουν τον ηλικιωμένο άνδρα. Ο 99χρονος απανθρακώθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι από μια φωτιά που πιθανότατα ξεκίνησε από το τζάκι.

Ακόμα μία φωτιά με θύματα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, ξέσπασε χθες στην Θεσσαλονίκη. Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Παρασκευής (27.3) σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Απέλλου και Σβώλου στη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και με την βοήθεια γερανοφόρου οχήματος  έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά μετά από αρκετές ώρες. Απεγκλωβίστηκαν οι ένοικοι των υπόλοιπων  διαμερισμάτων της πολυκατοικίας ενώ έκλεισαν οι γύρω δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Δείτε ακόμα

“Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ” – Το συγκινητικό σημείωμα ασθενούς από την Πτολεμαΐδα που πήρε εξιτήριο

ΕΦΕΤ: Τι πρέπει να κάνετε με τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ

29 οι νεκροί – Κατέληξε 89χρονος στην Καστοριά

Χαρδαλιάς: Είμαστε έτοιμοι ακόμα και για το πιο ακραίο σενάριο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις