Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες – «Μένουμε Σπίτι»: Η Κίτσου με τον Γκοτσόπουλο στην καραντίνα τους
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες – «Μένουμε Σπίτι»: Η Κίτσου με τον Γκοτσόπουλο στην καραντίνα τους

Άγριες Μέλισσες - «Μένουμε Σπίτι»: Τι κάνουν οι πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες Μέλισσες μέσα στα σπίτια τους.

Άγριες Μέλισσες – «Μένουμε Σπίτι»: Όπως έχει γίνει γνωστό, τα γυρίσματα της αγαπημένης μας σειράς «Άγριες Μέλισσες», έχουν παγώσει λόγω κορωνοϊού. Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησαν μέσω skype για το πως περνούν το χρόνο τους και τι σκέψεις κάνουν. «Βιώνω τον εγκλεισμό όπως τον βιώνουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας, αν όχι όλοι γιατί είναι και μερικοί απείθαρχοι! Για αυτό και τα όσα πρόστιμα επιβλήθηκαν μέχρι τώρα. Προσπαθώ να είμαι δημιουργική, να το δω σαν ευκαιρία ενδοσκόπησης. Μας δίνεται δηλαδή η ευκαιρία να κάνουμε αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουμε».

«Να μείνουμε μόνοι με τον εαυτό μας. Προσπαθώ να μείνω μόνη με τον εαυτό μου, να αναθεωρήσω κάποια πράγματα και κάποιες αξίες σε σχέση με τους συνανθρώπους μας. Συνομιλώ με φίλους μέσω viber και messenger, κάνω μια αναδιάρθρωση του χώρου του σπιτιού μου και επίσης μ’ αρέσει από το πρωί να ετοιμάζομαι και να προσπαθώ να βρω τρόπους να διασκεδάσω τη μέρα μου», ανέφερε η Μαρία Κίτσου.

«Να μείνουμε μερικές μέρες στο σπίτι δεν είναι τίποτα»

«Είναι ένα φαινόμενο παγκόσμιο που όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Βλέπουμε ότι η ενσυναίσθηση του κόσμου είναι στα ύψη αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε τι γίνεται στις γειτονικές χώρες και ότι δεν είναι κάτι αστείο. Να μείνουμε μερικές μέρες στο σπίτι δεν είναι τίποτα μπροστά στα οφέλη που θα έχουμε, οπότε θεωρώ ότι το χιούμορ μπορεί να μας σώσει και σκέφτομαι τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που μένουν χρόνια στο σπίτι».

«Εμείς δηλαδή δεν θα μπορέσουμε να μείνουν για κάποιες μέρες μέσα στο σπίτι μας; Και αυτοί οι άνθρωποι τι να πούνε; Πρέπει να προστατέψουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Η ανάρτηση του Γκοτσόπουλου

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος πρόσφατα είχε κάνει μία ανάρτηση στο Instagram με την Μαρία Κίτσου. «Νίτσα (από το Ελενίτσα), ψήσε τον καφέ μου!», ακούγεται να λέει ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram. Οι followers τους ξετρελάθηκαν ευχόμενοι να είναι ζευγάρι και στην κανονική τους ζωή.

Ωστόσο ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έχει απαντήσει για αυτό πριν λίγες ημέρες αναφέροντας: «Με τη Μαρία είμαστε μόνο φίλοι και δεν έχουν καμία υπόσταση τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν. Είναι εξαιρετική συνάδελφος και περνάμε αρκετό χρόνο μαζί, γιατί έχουμε πολλές κοινές σκηνές. Είναι ένα ξεχωριστό πλάσμα κι έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας μια φιλική σχέση. Μέχρι εκεί όμως. Τίποτα παραπάνω, κι ας φτιάχνουν σενάρια δικά τους».

Η… γυμναστική της Κίτσου

Φυσικά δεν έλειψε και η χιουμοριστική ανάρτηση της Μαρίας Κίτσου από το Instagram. Μάλιστα η Μαρία Κίτσου δεν δίστασε να ανεβάσει ένα αστείο βίντεο το οποίο τραβάει το τηλεοπτικό της ήμισυ, ο Λάμπρος και στο οποίο την βλέπουμε να γυμνάζεται φορώντας φούστα και ένα ιδιαίτερο κοκκαλάκι στα μαλλιά.  «#μένουμε_σπίτι και κάνουμε ότι μπορούμε για να μη σαλτάρουμε. .στείλτε μου κι εσείς βιντεάκια με το τι κάνετε σπίτι σας για να παίρνουμε ιδέες! Το καλύτερο/πιο πρωτότυπο/πιο αστείο βιντεάκι θα το ανεβάσω ,να το ξέρετε! Μόνο μη σοβαρές προτάσεις παρακαλώ..», έγραψε η ίδια.

Δείτε ακόμα

Η Πηνελόπη μαθαίνει την αλήθεια για τον Κλεομένη: Καταιγισμός εξελίξεων στις Άγριες Μέλισσες

Η συγκινητική φωτο του Ιγκλέσιας στο Instagram – Πέθανε ο πατριός του από κορονοϊό

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος που είχε φύγει από το Ψυχιατρείο

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις