Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κορονοϊός Ελλάδα: Τι κάνει στην “καραντίνα” η Χάρις Αλεξίου
LIFESTYLE

Κορονοϊός Ελλάδα: Τι κάνει στην “καραντίνα” η Χάρις Αλεξίου

Κορονοϊός Ελλάδα: Η αγαπημένη ερμηνεύτρια «μένει στο σπίτι» και αναπολεί στιγμές της μουσικής της διαδρομής.

Κορονοϊός Ελλάδα: Την παραμονή της στο σπίτι λόγω των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, αξιοποίησε η Χάρις Αλεξίου για να κάνει μια αναδρομή στη μουσική της διαδρομή. Αρκετές ώρες της μέρας της τις περνά στην σοφίτα του σπιτιού της, στο Παλαιό Φάληρο. Εκεί βρίσκονται συγκεντρωμένοι όλοι οι θησαυροί της ιδιαίτερα επιτυχημένης πορείας της. Δίσκοι, cd, φωτογραφίες από συναυλίες της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μηνύματα και δώρα των θαυμαστών της, των ανθρώπων που την ακολουθούν πιστά επί δεκαετίες.

Φορώντας τα απαραίτητα γάντια, κοιτάζει ένα-ένα τα πολύτιμα αυτά ενθύμια ζωής και στέλνει ένα μήνυμα αγάπης στο κοινό της, γράφοντας: «Χαμός από αναμνήσεις. Σας αγαπώ σας ευχαριστώ για όσα μου έχετε δώσει και σας νοιάζομαι όλους».

Χάρις Αλεξίου: Οι συλλεκτικές φωτογραφίες στο Instagram

Η Χάρις Αλεξίου είχε μοιραστεί πρόσφατα και άλλες συλλεκτικές φωτογραφίες με τους ακόλουθούς της στο Instagram. Πρόκειται για παλιές φωτογραφίες από το προσωπικό της αρχείο, από αγαπημένες της συνεργασίες με μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Νίκος Παπάζογλου.

Φαίνεται πως η καραντίνα της έδωσε την ιδέα να ψάξει στα συρτάρια της και να «ξεθάψει» σπάνιο φωτογραφικό υλικό και αναμνήσεις που τη γεμίζουν μια γλυκιά νοσταλγία.«Ψάχνω στα συρτάρια μου και θυμάμαι αγαπημένες συνεργασίες. Εδώ με τον λατρεμένο Βασίλη» γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας με τον συνάδελφό της και εξίσου αγαπημένο τραγουδιστή, Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Δείτε ακόμα

«Έχουμε πόλεμο»: Γιατρός και φίλος του Μέμου Μπεγνή προειδοποιεί

«Να το κάνουμε επειδή το πιστεύουμε, όχι με το ζόρι»: Ο Τανιμανίδης μάς μιλά για την μετάδοση του ιού

«Θα επιστρέψετε σύντομα» – Η συγκινητική αντίδραση γειτόνων ηλικιωμένων που εγκαταλείπουν το γηροκομείο

Μυστήριο με 10χρονη στην Αγγλία – Θετική στον ιό, με διαφορετικά συμπτώματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις