alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δωρεές στα νοσοκομεία κορονοϊός: Η φιλανθρωπική κίνηση του συγκροτήματος
LIFESTYLE

Δωρεές στα νοσοκομεία κορονοϊός: Η φιλανθρωπική κίνηση του συγκροτήματος

Δωρεές στα νοσοκομεία κορονοϊός: Ο αρχηγός του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας, «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Instagram ένα video.

Δωρεές στα νοσοκομεία κορονοϊός: Ο Χρήστος Μάστορας και οι Melisses προχωρούν σε μια άκρως  φιλανθρωπική κίνηση, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Με αφορμή το music video της νέας τους επιτυχίας «Μισή Καρδιά» αφιερώνουν για ακόμα μία φορά τη μουσική τους στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου και του κοινού καλού. Επιβραβεύοντας τη δημιουργικότητα οι Melisses αποφάσισαν να συμμετέχει στο νέο τους music video κάθε ενδιαφερόμενος και, αντί αμοιβής, να δοθεί το ποσό των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Ο αρχηγός του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας, «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Instagram ένα video και καλεί όποιον videographer, επαγγελματία ή ερασιτέχνη, επιθυμεί να συμμετάσχει στο project να στείλει με YouTube unlisted link ή μέσω dropbox υλικό αμοντάριστο, χωρίς ήχο, στο [email protected], έως την Παρασκευή 27 Μαρτίου, στις 18:00.
Λόγω των συνθηκών εξαιτίας του κορωνοϊού, οι προτάσεις θα πρέπει να έχουν γυριστεί εντός σπιτιού, εκτός κι αν υπάρχουν stock εξωτερικά πλάνα που είχαν γυριστεί πριν τις απαγορεύσεις.

Η επιτυχία του τραγουδιού

Οι πιο ταιριαστές θα μονταριστούν από τον ίδιο τον Χρήστο Μάστορα ώστε να προκύψει το τελικό music video του «Μισή Καρδιά», ενώ όσων τα footages χρησιμοποιηθούν, θα αναγραφεί το όνομά τους στα credits. Το «Μισή Καρδιά», σε μουσική και στίχους ΜΕΛΙSSES και Stan Αντιπαριώτη, κυκλοφορεί, από την Panik Records, σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, μετά τις τεράστιες επιτυχίες «Ένα Λεπτό», «Δεν Έχω Ιδέα» και «Γιατί». Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της κυκλοφορίας του, το τραγούδι κατέκτησε το no1 στο iTunes chart και μπήκε στο top20 του ελληνικού Official Airplay Chart by MediaInspector, συνεχίζοντας το μοναδικό σερί των super hits που έχουν οι ΜΕΛΙSSES.

Η δωρεά του Νίνο

Βέβαια, όπως είχαμε αναφέρει και λίγο καιρό πριν και ο Νίνο είχε προχωρήσει σε αντίστοιχη κίνηση.  Ο γνωστός τραγουδιστής φρόντισε να αξιοποιήσει δημιουργικά τον χρόνο του, φτιάχνοντας ένα καινούργιο τραγούδι, με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού. Το τραγούδι έχει τον τίτλο «Αγάπη», θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και τα έσοδα από την κυκλοφορία του, θα διατεθούν όλα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Όπως έγραψε ο Νίνο σε μία από τις αναρτήσεις του, το τραγούδι το έφτιαξε μέσα σε 28 ώρες, ενώ ο ίδιος έπαιξε όλα τα όργανα: κιθάρα, πιάνο, τύμπανα στον υπολογιστή, βιολιά, φωνητικά, μιας και δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με τους μουσικούς του. Στην τελευταία του ανάρτηση ο Νίνο γράφει μεταξύ άλλων πως η «Αγάπη» ανήκει στους Έλληνες, και πως ακόμα και αν γίνει διασκευή από τον μεγαλύτερο σταρ του κόσμου, τα έσοδα θα παραμείνουν στην Ελλάδα.

Δείτε ακόμα

«Τα συμπτώματα πέρασαν και ξεσκουριάζουμε»: Η Μπόμπα κάνει…. yoga στο σπίτι

MasterChef: «Ο Τζον έχει καταντήσει γραφικός» – Η αποχώρηση και η ψήφος που εκνεύρισε

Θεσσαλονίκη: Πρώτο πρόστιμο σε γυναίκα που έκανε τζόκινγκ – Πιο αυστηροί από σήμερα οι έλεγχοι

Ο κορονοϊός και η Ελλάδα – Το σκίτσο που ανέβασε ο Μόσιαλος για την 25η Μαρτίου