Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοϊός Ελλάδα: To Pornhub στις δύσκολες ώρες της καραντίνας
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός Ελλάδα: To Pornhub στις δύσκολες ώρες της καραντίνας

Κορονοϊός Ελλάδα: Η δημοφιλής εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών παροτρύνει όλο τον κόσμο να παραμείνει σπίτι του και να παρακολουθήσει δωρεάν τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Κορονοϊός Ελλάδα: Στήριξη στους κατοίκους που βρίσκονται σε απομόνωση λόγω κορονοϊού δίνει και το… Pornhub. Μετά την απόφασή του να παρέχει δωρεάν το premium πακέτο στην Ιταλία και την Ισπανία, χώρες που βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό από το κορωνοϊό, αποφάσισε να προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες στις περισσότερες χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στη χώρα μας ανέβηκε στους 21 και ο μέσος όρος ηλικίας τους ήταν τα 75 έτη, ενώ τα κρούσματα στο σύνολό τους είναι 743.

Η Corey Price, αντιπρόεδρος του Pornhub, δήλωσε ότι η εταιρεία του θέλει με αυτό τον τρόπο να δώσει διέξοδο για τους ανθρώπους που είναι αναγκασμένοι να περάσουν το χρόνο τους μέσα στο σπίτι λόγο της πανδημίας του κορονοϊού. “Ελπίζουμε με την επέκταση της προσφοράς μας δωρεάν Pornhub Premium σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να μείνουν στο σπίτι και να ισοπεδώσουν την καμπύλη”. Η εταιρεία ψυχαγωγίας ενηλίκων Pornhub παρέχει επίσης το 85% των πωλήσεων βίντεο σε καλλιτέχνες που σταμάτησαν να εργάζονται λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Η ανακοίνωση του ιστιότοπου για την Ιταλία

«Forza Italia, σε αγαπάμε! To Pornhub αποφάσισε να δωρίσει το ποσοστό των εσόδων του από την πλατφόρμα ModelHub από τον Μάρτιο, για να βοηθήσει την Ιταλία εν μέσω του ξεσπάσματος του ιού. Επίσης, για να σας βοηθήσουμε αυτές τις εβδομάδες που θα μείνετε σπίτι, για όλον τον μήνα μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση στο PornHub Premium, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική κάρτα σας».

Σύμφωνα με την Daily Mail, το Pornhub πρωτοεμφανίστηκε στο διαδίκτυο το 2007 και πλέον έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο ιστότοπο με βίντεο ερωτικού περιεχομένου παγκοσμίως. Το 2019, το site συγκέντρωσε πάνω από 42 δισεκατομμύρια επισκέψεις, με 115 εκατομμύρια χρήστες να το επισκέπτονται καθημερινά, κατά μέσο όρο. Η Ιταλία βρισκόταν στην 7η θέση στη λίστα του Pornhub με τις 20 χώρες με την μεγαλύτερη κίνηση για το 2019, με τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο να καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις.

Τα ποσοστά ηλικίας των κρουσμάτων στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, στη χώρα μας τα περισσότερα κρούσματα του κορωνοϊού ανιχνεύονται στις ηλικίες από 18 έως 64 χρόνων. Ειδικότερα, από 18 έως 39 ετών το ποσοστό ανέρχεται σε 26,7% και από 40 έως 64 ετών το ποσοστό ανέρχεται σε 48,6%.  Στην ηλικιακή γκάμα των 65 και άνω ανήκει το 20,7% και στην γκάμα έως 17 ετών ανήκει μόλις το 4%.

Σύμφωνα με την χθεσινή έκθεση του ΕΟΔΥ, 191 (25,7%) κρούσματα χρειάστηκαν νοσηλεία σε νοσοκομείο, εκ των οποίων 59 (30,9%) διασωληνώθηκαν και 20 (10,5%) έχουν καταλήξει. Παράλληλα, νοσηλεύονται 134 άτομα, η πλειονότητα των οποίων είναι άνδρες.  Οι διασωληνωμένοι ανέρχονται σε 45 άτομα, αριθμός αυξημένος κατά 10 σε σχέση με τη Δευτέρα, γεγονός που ο κ. Τσιόδρας απέδωσε στην εισροή και νέων στοιχείων που αφορούν παλαιότερες νοσηλείες. Ο μέσος όρος των διασωληνωμένων είναι τα 68 έτη και οι περισσότεροι υποφέρουν από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Δείτε ακόμα

Το Pornhub δίπλα στους κατοίκους της Ιταλίας 

Κορονό… πορνό – Ο Covid 19 έφτασε και στο Pornhub

Θετικός στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος – Έκανε τεστ και η Καμίλα

Σφίγγουν τα ”λουριά” στην Ιταλία: 5 χρόνια φυλάκιση στα κρούσματα που ”σπάνε” την καραντίνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις