Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κορονοϊός – πορνό: Η επιδημία έφτασε και στο Pornhub
ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός – πορνό: Η επιδημία έφτασε και στο Pornhub

Κορονοϊός - πορνό: To κορονό-πορνό, δηλαδή το πορνό με έμπνευση από την έξαρση του κορονοϊού Covid-19.

Κορονοϊός – πορνό: Ο κορωνοϊός φαίνεται ότι ενέπνευσε τις ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου και πλέον υπάρχουν κλιπ με τους πρωταγωνιστές να φορούν ειδικές στολές. Μπορεί πρώτα οι influencers να φόρεσαν μάσκες και να πόζαραν στο Instagram, εκμεταλλευόμενοι τον ιό, ωστόσο, τα πορνογραφικά sites φαίνεται να ακολουθούν και να παίρνουν ιδέες με αφορμή τον κορωνοϊό. Στο διαδίκτυο έχουν αναρτηθεί βίντεο με τίτλο «Εγκαταλελειμμένη Ουχάν» και «Πράκτορας θέτει υπό κράτηση γυναίκα ύποπτη για κορωνοϊό».

Οι πρωταγωνιστές παρουσιάζονται να φορούν ειδικές στολές, μάσκες, νοσοκομειακές στολές και να κάνουν σεξ σε μέρη που θυμίζουν ιατρικές εγκαταστάσεις. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι προσελκύονται από το πορνό με θέμα το κορωνοϊό με τον ίδιο τρόπο που φοβούνται τη σκιά και παρακολουθούν ταινίες τρόμου: Ολοι ψάχνουμε πράγματα που μας ζωντανεύουν», δήλωσε ο Spicy, πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών.  Σύμφωνα με τον Spicy, μερικά από τα βίντεό τους περιέχουν βασικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόληψης της εξάπλωσης του κορωνοϊού και έγιναν με σκοπό την εκπαίδευση των ανθρώπων. Το δίδυμο Spicy x Rice ανέφερε ότι γνωρίζουν ζευγάρι που βρισκόταν στην Ουχάν και πως γύρισε το βίντεο, έχοντάς τους στο μυαλό τους.

Προφυλακτικά στα… δάχτυλα

Εκτός της χρήσης μάσκας και αντισηπτικού ως μέτρα πρόληψης, οι άνθρωποι σε πολλές χώρες του πλανήτη φοράνε τα προφυλακτικά στα δάχτυλά τους ώστε να αποφεύγουν την άμεση επαφή με μολυσμένες επιφάνειες.

Φωτογραφίες που ανεβάζουν χρήστες των social media από την Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη απεικονίζουν τα άδεια από προφυλακτικά ράφια στα σουπερμάρκετ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις