Αθήνα

°C

Τετάρτη

22

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Forma.gov.gr. μετακίνηση: Άνοιξε η πλατφόρμα για την εκτύπωση του εντύπου
ΕΛΛΑΔΑ

Forma.gov.gr. μετακίνηση: Άνοιξε η πλατφόρμα για την εκτύπωση του εντύπου

Forma.gov.gr. μετακίνηση: Για να μεταβείτε πχ. προς και από την εργασία κατά τις εργάσιμες ώρες, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε βεβαίωση κίνησης.

Forma.gov.gr. μετακίνηση: Ανοικτή προς το κοινό είναι πλέον προς τους πολίτες η πλατφόρμα forma.gov.gr που δημιουργήθηκε μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας που κήρυξε η κυβέρνηση. Επειτα από την ανακοίνωση του πρωθυπουργού, ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας τίθεται σε ισχύ από τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 23 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Απριλίου, οι πολίτες θα μπορούν να βγαίνουν από το σπίτι τους μόνο με το απαραίτητο έγγραφο ανά χείρας. Από του προμηθεύονται αυτό; Από τη νέα πλατφόρμα forma.gov.gr που τέθηκε σε λειτουργία.

Για να μεταβείτε προς και από την εργασία κατά τις εργάσιμες ώρες, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε βεβαίωση κίνησης. Η βεβαίωση παρέχεται με προσωπική ευθύνη του υπογράφοντος από τον εργοδότη ή τον νόμιμο εκπρόσωπό του σε περίπτωση νομικού προσώπου ή, σε περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενου. Για όλες τις άλλες μετακινήσεις, η βεβαίωση κίνησης αφορά κάθε μεμονωμένη κίνηση και μόνο αυτή (τύπου Β), υπογράφεται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο με προσωπική του ευθύνη και περιέχει το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης, την διεύθυνση κατοικίας και την ώρα μετακίνησης του πολίτη, καθώς και τον συγκεκριμένο λόγο της μετακίνησης.

Δείτε ακόμη

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ξεκίνησε το νέο μέτρο για τον κορωνοϊό

Ελικόπτερα, drones, μπλόκα – Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ

Απαγόρευση μετακινήσεων – 18 ερωτοαπαντήσεις που θα σας βοηθήσουν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις