Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σούπερ μάρκετ κορονοϊός: Από ‘δω η Μέρκελ, από ‘κει ο Παπαδημούλης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σούπερ μάρκετ κορονοϊός: Από ‘δω η Μέρκελ, από ‘κει ο Παπαδημούλης

Σούπερ μάρκετ κορονοϊός: Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, αγνοώντας τις οδηγίες για τον κορωνοϊό, εθεάθη στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης με δύο καρότσια γεμάτα ψώνια.

Σούπερ μάρκετ κορονοϊός: Στο σούπερ μάρκετ όπου κάνει συνήθως τις αγορές της, στο κέντρο του Βερολίνου, βρέθηκε και χθες η Καγκελάριος ‘Αγγελα Μέρκελ. Όπως μεταδίδει η εφημερίδα BILD και άλλα γερμανικά μέσα, η καγκελάριος ήταν χαλαρή, δεν φορούσε μάσκα ή γάντια, και αγόρασε πολύ λίγα πράγματα – μεταξύ άλλων κρασί, σαπούνι και δυο ρολά χαρτί τουαλέτας, δίνοντας το «καλό παράδειγμα» όπως σχολίασαν πολλοί χρήστες στο Twitter.

Η Μέρκελ έχει τις τελευταίες ημέρες χαρακτηρίσει επανειλημμένα «μη αλληλέγγυα συμπεριφορά» τις αγορές πανικού που παρατηρούνται καθημερινά και στη Γερμανία, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι θα υπάρχει επάρκεια αγαθών στην αγορά.

Αλλά και ο Μάριο Ντράγκι έχει συλληφθεί πολλές φορές από τον φωτογραφικό φακό να ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ, πάντα αγοράζοντας τα απολύτως απαραίτητα.

Ο Παπαδημούλης και η ανάρτηση του Άδωνι

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, αγνοώντας τις οδηγίες για τον κορωνοϊό, εθεάθη στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης με δύο καρότσια γεμάτα ψώνια. Πολλοί σχολίασαν αρνητικά την κίνηση του ευρωβουλευτή όχι μόνο να στοκάρει μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών υγιεινής, αντί να δώσει το αντίθετο παράδειγμα στους πολίτες, αλλά να έχει μαζί του και αστυνομικό της συνοδείας του ο οποίος του έσερνε το ένα καρότσι.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, το βράδυ του Σαββάτου, μόλις η γερμανική Bild δημοσίευσε φωτογραφίες της Γερμανίδας καγκελαρίου, η οποία εμφανίζεται να ψωνίζει μόνη της στο σούπερ μάρκετ κάποια είδη πρώτης ανάγκης, έγραψε σε ανάρτησή του:

«Κάντε τη σύγκριση, στην πρώτη φωτό η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ψωνίζει μόνη της στο σούπερ μάρκετ και αγοράζει ελάχιστα πράγματα ως παράδειγμα, στη δεύτερη φωτό ο «αγωνιστής» της Αριστεράς με τα καρότσια γεμάτα μέχρι πάνω και να του τα κουβαλάνε…»

Δείτε ακόμη

Ακούστε “κύριε”, έπρεπε να είστε σε καραντίνα: Χαμός στο Twitter με Άδωνι – Παπαδημούλη

Ανοιχτά σήμερα τα σούπερ μάρκετ -Το ωράριο λειτουργίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις