Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κόκκινο ποτάμι επεισόδιο 24: Τι θα δούμε την Κυριακή, 22/3
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κόκκινο ποτάμι επεισόδιο 24: Τι θα δούμε την Κυριακή, 22/3

Κόκκινο ποτάμι επεισόδιο 24: Η Βασιλική εξοµολογείται στην Ευγενία πως είναι έγκυος και πολύ φοβισµένη για το εάν το παιδί είναι του Θέµη ή του Μουσταφά που τη βίασε.

Κόκκινο ποτάμι επεισόδιο 24: Kυριακή αύριο και η αγαπημένη μας σειρά που προβάλλεται στο Open «Κόκκινο ποτάμι» έρχεται με νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις. Έτσι λοιπόν, στο αυριανό επεισόδιο, η Ιφιγένεια θεωρεί πλέον ότι είναι η γυναίκα του Αλή και αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Προσπαθεί να να ζήσει µια κανονική ζωή δίπλα του, αγνοώντας φυσικά ότι ο Μίλτος είναι ζωντανός. Στο µεταξύ απειλείται σύρραξη στα χωράφια των Παυλίδηδων, επειδή οι Τούρκοι αρνούνται να τα επιστρέψουν. Στη συνέχεια η Βασιλική εξοµολογείται στην Ευγενία πως είναι έγκυος και πολύ φοβισµένη για το εάν το παιδί είναι του Θέµη ή του Μουσταφά που τη βίασε.

Δεν ξέρει αν πρέπει να κρατήσει αυτό το παιδί, αλλά η Ευγενία διαφωνεί και την προτρέπει να µην το ρίξει. Οµως λίγο µετά η Βασιλική βλέπει τον Μουσταφά, θυµάται αυτά που πέρασε και αποφασίζει να το ρίξει πίνοντας ένα βοτάνι. Σφαδάζει από τους πόνους, αλλά η Ευγενία τη βρίσκει και την πείθει ότι δεν είναι σωστό να πεθάνει αυτό το µωρό. Η Φατµά προτείνει στη Σοφία και την Αρίν να µείνουν µαζί της και να δουλέψουν εκεί όσο ψάχνουν να βρουν τις κόρες τους, επειδή ο Εµίρ ξέρει πολύ κόσµο και κάτι µπορεί να µάθει γι’ αυτές. Η Βασιλική λέει στον Θέµη ότι είναι έγκυος, όπως και τον φόβο της για το ποιου µπορεί να είναι το παιδί. Ο Θέµης αναστατώνεται και φεύγει ταραγµένος από το σπίτι.

Κόκκινο ποτάμι επεισόδιο 24: Το trailer
Ολόκληρο το επεισόδιο 23

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις