Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ισπανία κορονοϊός: Ντύθηκε τυραννόσαυρος και βγήκε στον δρόμο
ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία κορονοϊός: Ντύθηκε τυραννόσαυρος και βγήκε στον δρόμο

Ισπανία κορονοϊός: Σε καραντίνα βρίσκεται όλη η χώρα από την Κυριακή.

Ισπανία κορονοϊός: Η κυκλοφορία έχει απαγορευτεί στην Ισπανία, η οποία βρίσκεται από την Κυριακή σε καραντίνα λόγω κορονοϊού. Δεν πρέπει ωστόσο να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόβλεψη για τους… δεινόσαυρους, κι έτσι ένα πολίτης στη Μούρθια αποφάσισε να βγει στον δρόμο ντυμένος τυραννόσαυρος Ρεξ.

«Τα κατοικίδια επιτρέπεται να βγαίνουν, με τον κηδεμόνα τους, πάντα για μικρές βόλτες, προκειμένου να κάνουν την ανάγκη τους. Το να έχεις έναν Τυραννόσαυρο Ρεξ  δεν προβλέπεται» έγραψε με χιούμορ η αστυνομία της πόλης, ανεβάζοντας το βίντεο με τον δεινόσαυρο στο Twitter.

Δείτε την ανάρτηση της αστυνομίας

Ισπανία κορονοϊός: Δεύτερη στην Ευρώπη και τέταρτη στον πλανήτη

Επιπρόσθετα, η υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας Αράντσα Γκονθάλεθ δήλωσε ότι η κυβέρνηση της χώρας προετοιμάζει νέες πτήσεις προς την πόλη Γκουαγιακίλ του Ισημερινού, όπου χθες Πέμπτη ο δήμαρχος ζήτησε από φορτηγά να κλείσουν τον διάδρομο του αεροδρομίου ώστε να μην μπορέσει να προσγειωθεί ένα αεροπλάνο. Μετά το ασυνήθιστο αυτό συμβάν η ΕΕ ζήτησε από τον Ισημερινό να διασφαλίσει την πρόσβαση στα αεροδρόμια της χώρας ώστε οι χώρες του μπλοκ να μπορέσουν να επαναπατρίσουν τους πολίτες τους που βρίσκονται στη λατινοαμερικανική χώρα.

Η πτήση της εταιρείας Iberia που δεν κατάφερε τελικά να προσγειωθεί θα παραλάμβανε 190 Ευρωπαίους πολίτες. Η Γκονθάλεθ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό COPE επεσήμανε ότι συζήτησε το συμβάν με το υπουργείο Εξωτερικών του Ισημερινού και οι υπηρεσίες της τώρα σχεδιάζουν να στείλουν το Σάββατο άλλα αεροπλάνα για να παραλάβουν τους Ευρωπαίους. Εξάλλου η Ισπανίδα υπουργός επανέλαβε ότι η Μαδρίτη φροντίζει τους πολίτες της που βρίσκονται στο εξωτερικό επαναπατρίζοντας κάποιους εξ αυτών, όμως κάλεσε τους περισσότερους να παραμείνουν εκεί που είναι εφόσον είναι ασφαλείς. Υπενθυμίζεται πως η Ισπανία κατατάσσεται δεύτερη στην Ευρώπη και τέταρτη στον πλανήτη μεταξύ αυτών που έχουν χτυπηθεί περισσότερο από την επιδημία, με 1,002 νεκρούς και 19,980 ασθενείς.

Δείτε ακόμα

Ουκρανία: Βούταγε σε ποταμό με στολή δύτη κι έκανε λαθρεμπόριο μασκών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις