Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διόδια Ελευσίνας: Οργισμένος ο Χαρδαλιάς – “Γνωρίζουμε ποιοι περνούν”
ΕΛΛΑΔΑ

Διόδια Ελευσίνας: Οργισμένος ο Χαρδαλιάς – “Γνωρίζουμε ποιοι περνούν”

Διόδια Ελευσίνας: Νέες αυστηρές συστάσεις προς τους πολίτες να μείνουν σπίτι προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του φονικού ιού απηύθυνε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς.

Διόδια Ελευσίνας: Μήνυμα στους Αθηναίους που αποχωρούν μαζικά από την Αθήνα λόγω κορονοϊού έστειλε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας. «Η ελληνική πολιτεία γνωρίζει και γνώριζε ποιοι περνούν διόδια», είπε ο κ. Χαρδαλιάς, σε έντονο τόνο, μετά τις ροές αυτοκινήτων που υπήρξαν σήμερα στα διόδια. Ο υφυπουργός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσους δεν τηρούν τις συστάσεις.

«Τι δεν γίνεται αντιληπτό; Από την πρώτη στιγμή λέμε το αυτονόητο», τόνισε επί του ιδίου θέματος ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαιτέρως ενοχλημένος. «Η μετακίνησή μας, αν έχουμε τον ιό και είμαστε ασυμπτωματικοί, σημαίνει ότι μπορεί να μεταφερθεί όπου πάμε». Πρέπει να ξεπεράσουμε τα στερεότυπα περί ελέγχου, συμπλήρωσε τονίζοντας πως είναι «θέμα ευθύνης για τις ευπαθείς ομάδες».

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε στις δηλώσεις Μητσοτάκη για την κοινωνική ευθύνη των πολιτών και επανέλαβε ότι πρέπει να αποφεύγονται οι συναθροίσεις όπως και οι αποδράσεις στην ύπαιθρο. Ξέρουμε ποιοι και πότε περνούν τα διόδια είπε κάνοντας μια ευθεία αναφορά στην αυξημένη κίνηση που παρατηρείται στις εθνικές οδούς.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς σημείωσε ότι η πλειοψηφία των πολιτών τηρεί τους κανόνες αλλά κάποιοι όπως σημείωσε δείχνουν αντικοινωνική συμπεριφορά. Από εμάς εξαρτάται αν θα ληφθούν νέα μέτρα για τον περιορισμό της κυκλοφορίας τόνισε.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε και ένα νέο πακέτο μέτρων στο πλαίσιο της προσπάθειας να ελεγχθεί η διασπορά της νόσου.

Μετάβαση στα νησιά μόνο για μόνιμους κατοίκους

Απαγορεύεται ο απόπλους ή κατάπλους ιδιωτικών σκαφών στα νησιά

Αύριο Σάββατο κλειστές οι λαϊκές. Από Δευτέρα θα μειωθούν κατά 50% οι παραγωγοί στις αγορές.

Στα σούπερ μάρκετ μειώνεται ο αριθμός των πελατών που θα μπορούν να βρίσκονται μέσα στο σούπερ μάρκετ. Ένας πελάτης ανά 15 τ.μ.

Αναστέλλονται όλες οι επισκέψεις στα καταστήματα κράτησης.

Δείτε ακόμη

Φυγή ασυνειδησίας: Ουρές στα διόδια, γέμισαν τα νησιά

“Οριακά εγκληματίες οι αδιανόητοι τύποι που πήραν τις Εθνικές”

Κλείνουν πάρκα και άλση, απαγορεύεται η πρόσβαση στον Υμηττό

“Ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες” – Νέο μήνυμα Μητσοτάκη, λίγο μετά τη μαζική φυγή

Έρχεται βοήθεια από την Κίνα – Επικοινωνία Δένδια με Κινέζο ΥΠΕΞ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις