Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks 16/3: Η νέα είσοδος και η νικήτρια του επεισοδίου
LIFESTYLE

My Style Rocks 16/3: Η νέα είσοδος και η νικήτρια του επεισοδίου

My Style Rocks 16/3: Η νέα παίκτρια του ριάλιτι μόδας και η νικήτρια του επεισοδίου.

My Style Rocks 16/3: Νέα παίκτρια παρατηρήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του αγαπημένου ριάλιτι My Style Rocks. Ο λόγος για την Γεωργία Βρανά, η οποία κατάφερε ήδη από χθες, να κερδίσει όλα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις του κοινού. Όσον αφορά τη νέα παίκτρια, Γεωργία, είναι 34 ετών και μάς έρχεται από την Κύπρο. Πιο συγκεκριμένα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα, ενώ τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στη Μεγαλόνησο και την Ελλάδα.

Σπούδασε δημοσιογραφία στη Νέα Υόρκη. Είναι τραγουδίστρια και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου. Παράλληλα, μεγάλο της όνειρο είναι να παίξει σε κάποιο μιούζικαλ. Το πάθος της για τη μόδα και το στυλ το «κληρονόμησε» από τη μητέρα της, η οποία σχεδίαζε και έραβε δικά της ρούχα. Σχεδιάζει και η ίδια ρούχα ερασιτεχνικά. Δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks γιατί πιστεύει ότι διαθέτει τον χαρακτήρα και το στυλ για να είναι η μεγάλη νικήτρια.

My Style Rocks 16/3: Ας την γνωρίσουμε καλύτερα

My Style Rocks 16/3: Η νικήτρια του επεισοδίου

Όπως σε κάθε επεισόδιο έτσι και στο χθεσινό, είχαμε την νικήτρια της ημέρας. Φυσικά όλες οι κοπέλες έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν στο τέλος της εβδομάδας το μεγάλο έπαθλο των 2.500 ευρώ. Ωστόσο, χθες, οι κοπέλες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία ήταν η Σοφιάνα Σπίνουλα και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Ανάμεσα στις δύο αυτές κοπέλες, τα κορίτσια ανέδειξαν την Ευρυδίκη ως νικήτρια στην χθεσινή δοκιμασία, πράγμα που σημαίνει πως κέρδισε έναν έξτρα βαθμό.

Ολόκληρο το χθεσινό επεισόδιο
My Style Rocks 17/3/2020

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις