Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συναυλία Βριλήσσια: Η ΚΕΕΡΦΑ βγήκε παρά τις απαγορεύσεις – Για τους μετανάστες
ΕΛΛΑΔΑ

Συναυλία Βριλήσσια: Η ΚΕΕΡΦΑ βγήκε παρά τις απαγορεύσεις – Για τους μετανάστες

Συναυλία Βριλήσσια: Μπορεί να υπάρχει απαγόρευση μαζικών συναθροίσεων για το καλό της δημόσιας υγείας, ωστόσο το ΚΕΕΡΦΑ είχε διαφορετική άποψη, καθώς διοργάνωσε συναυλία στα Βριλλήσια.

Συναυλία Βριλήσσια: Συναυλία στην πλατεία Αναλήψεως στα Βριλήσσια πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου μέλη της ΚΕΕΡΦΑ παρά τις απαγορεύσεις και τις συστάσεις των ειδικών για αποφυγή συναθροίσεων. Η συναυλία στα Βριλήσσια πραγματοποιήθηκε για τα δικαιώματα των μεταναστών παρά το γεγονός ότι ο τοπικός δήμος είχε απαντήσει σε σχετικό ερώτημα ότι «η εκδήλωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί». Σημειώνεται, δε, ότι η πλατεία Αναλήψεως βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα Βριλησσίων.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λίγων περαστικών της πλατείας αλλά και προς μεγάλη επίσης έκπληξη των δεκάδων κατοίκων πέριξ της πλατείας οι οποίοι κλεισμένοι στα σπίτια τους άκουγαν τους δυνατούς ήχους της μουσικής και αναρωτιόντουσαν τι συμβαίνει. Το Vrilissiapress.gr παρουσιάζει το σχετικό έγγραφο με το οποίο είχε ανακληθεί η αρχική άδεια και το οποίο οι διοργανωτές αγνόησαν επιδεικτικά.

Δείτε ακόμη

Χρυσοχοΐδης μετά τις 45 (!!) συλλήψεις: Όσοι δεν πειθαρχούν, θα αντιμετωπισθούν ανάλογα

Ο κόσμος καίγεται και οι αλληλέγγυοι διαδηλώνουν κατά του… φασισμού – Πάνω από 1.000 άτομα!

Τέταρτος νεκρός, νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις