Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χατζηνικολάου – Κουτσόπουλος: Δημόσια συγγνώμη για το δημοσίευμα
LIFESTYLE

Χατζηνικολάου – Κουτσόπουλος: Δημόσια συγγνώμη για το δημοσίευμα

Χατζηνικολάου - Κουτσόπουλος: Οι φίλοι του διέψευσαν άμεσα το δημοσίευμα ενώ ο ίδιος ο Κουτσόπουλος ανέβασε ένα μακροσκελές ποστ στο instagram, όπου διέψευσε κατηγορηματικά όλα όσα έχουν γραφτεί για την προσωπική του ζωή.

Χατζηνικολάου – Κουτσόπουλος: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο του lifestyle ρεπορτάζ, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews ότι διατηρεί σχέση με τη γιατρό, Κρίστη Κάκκαλου. Με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Instagram, ο διακεκριμένος σεφ και κριτής του MasterChef σχολίασε με αυστηρό ύφος αλλά και πινελιές του χαρακτηριστικού του χιούμορ το δημοσίευμα, το οποίο δήθεν αποκάλυπτε το όνομα και φωτογραφίες της συντρόφου του. Λίγες ώρες μετά, κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, απάντησε και ο Νίκος Χατζηνικολάου με comment, ζητώντας συγγνώμη από τον γνωστό σεφ και τονίζοντας πως η εφημερίδα θα δημοσιεύσει την ερχόμενη Κυριακή τη διάψευση του.

«Αγαπητέ κύριε Κουτσόπουλε, σας ζητώ συγγνώμη για το λανθασμένο ρεπορτάζ των συνεργατών μου, οι οποίοι είχαν δημοσιογραφικό χρέος να επικοινωνήσουν μαζί σας πριν το δημοσιεύσουν. Η εφημερίδα θα δημοσιεύσει αυτήν την Κυριακή τη διάψευσή σας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου απευθυνόμενος στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

View this post on Instagram

Αφού είπαν όλοι ας πω κι εγώ. Με περίσσιο απόθεμα χιούμορ στη "φαρέτρα" και με θετική διάθεση απέναντι σε ότι αυτή η έκθεση συνεπάγεται,προσπαθούμε να στεκόμαστε όσο το δυνατόν σε μια απόσταση ασφαλείας από την "κανονικότητα" ενός κατ ' επάγγελμα τηλεοπτικού προσώπου.Το δημοσίευμα μιας από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία κυριακάτικες εφημερίδες #realnews @nikoschatzinikolaou είναι μια υπέροχη ευκαιρία τροφής για σκέψη. Μια κοπέλα "δημοσιογράφος" Ονόματι Αλεξάνδρα Αντωνίου πλάθει μια ολόκληρη ιστορία πάθους και έρωτα ο αρχισυντάκτης της #bouziotisvasilis φαντάζομαι την εγκρίνει,(κάπως έτσι πάει συνήθως) και την δημοσιεύει. Πρωτοσέλιδο σε ένθετο, 2 σελίδες γεμάτες λεπτομέρειες και πληροφορίες με φωτογραφίες κτλ… Ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων ότι ο προβληματισμος δεν έχει να κάνει με το ότι αφορούσε το πρόσωπο μου. Ούτε με το ότι η κ Μαρία (η μαμά μου είναι αυτή) ήρθε ενώ έλειπα και διαβάζοντας όλα αυτά σφουγγαρισε ολόκληρο το σπιτι και σιδερωσε όλα τα πουκάμισα.,ελπίζοντας ότι σύντομα θα της ανακοινώσω τα ευχάριστα. Το διακύβευμα είναι πολύ πιο ουσιαστικό.Είναι η εποχή που η "υπογραφή" έχει ξεθωριάσει τόσο πολύ? Εγώ ως χρονιος αναγνώστης πάντα έδινα σημασία και είχε για έμενα ειδικό βάρος ποιος υπογράφει το κείμενο, είτε με έβρισκε σύμφωνο είτε όχι. Εδώ έρχεται η εν λόγω δημοσιογράφος η οποία εκθέτει μια κοπελα παντελώς άγνωστη προς τα εμένα χωρίς κανένα ενδοιασμό… Εκ των προτέρων ζητώ συγνώμη από την συγκεκριμένη κοπέλα που αν κι ερήμην μου έγινα η αφορμή να διαταραχτεί η καθημερινότητα της. Δεν βρίσκω κάποια σύνδεση ώστε να έχει κάποια συμμετοχή σε όλο αυτό. Εν κατακλείδι το ελάσσον σε όλο αυτό είναι με ποιον κάνει βόλτα ο Κουτσόπουλος. Ουδείς νοιάζεται. Μείζονος όμως σημασίας είναι αυτή η απαξίωση ως προς το "γράφω και υπογράφω" . Επίσης ταυτόχρονα με τον ήδη υπάρχον ιό σε έξαρση, η εξάπλωση κι ενός δημοσιογραφικου ίκτερου είναι το ίδιο ανησυχητική. Ελπίζω να κατάφερα να εξηγήσω όσα ήθελα να πω. Όση ώρα προσπαθώ να γράψω αυτό το κείμενο ακούω τους στίχους του Θ. Παπακώσταντινου… "Πολλές φορές προσπάθησα με αυτά τα Γαμημενα, Αντί να βγουν στα χείλη μου σφηνωνουν στον αυχένα" Υγ.Μανα… Υπομονή.. Προς το παρόν θα πάρουμε ένα ακόμη σκυλάκι.

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) on

Και η Κάκαλου οργισμένη

Κατηγορηματικά διαψεύδει τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει σχέση με τον σεφ του MasterChef Λεωνίδα Κουτσόπουλο, η όμορφη γιατρίνα από τη Θεσσαλονίκη Κρίστη Κάκαλου. Δημοσίευμα της Real Life ανέφερε ότι ο σεφ έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της όμορφης γαλανομάτας γιατρού από τη Θεσσαλονίκη κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά η νεαρή.

Με δήλωσή της στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε», η κυρία Κάκαλου ανέφερε πως όχι απλά δεν έχει σχέση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αλλά δεν τον γνωρίζει καν. «Πραγματικά έχω αναστατωθεί τόσο η ίδια, όσο και το περιβάλλον μου. Πρόκειται για παντελώς ψευδή είδηση. Δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο κύριο!! Θέλω να πιστεύω πως ήταν απλώς μια παρεξήγηση και εσφαλμένη μετάδοση ειδήσεων» αναφέρει η γιατρός από τη Θεσσαλονίκη. «Θέλω να δοθεί ένα τέλος στην όλη κατάσταση και να σταματήσει η αναπαραγωγή του ονόματος και του προσώπου μου», συνέχισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις