Χατζηνικολάου – Κουτσόπουλος: Δημόσια συγγνώμη για το δημοσίευμα

LIFESTYLE

Χατζηνικολάου – Κουτσόπουλος: Δημόσια συγγνώμη για το δημοσίευμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Χατζηνικολάου - Κουτσόπουλος: Οι φίλοι του διέψευσαν άμεσα το δημοσίευμα ενώ ο ίδιος ο Κουτσόπουλος ανέβασε ένα μακροσκελές ποστ στο instagram, όπου διέψευσε κατηγορηματικά όλα όσα έχουν γραφτεί για την προσωπική του ζωή.

11.03.2020 | 16:29

Χατζηνικολάου – Κουτσόπουλος: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο του lifestyle ρεπορτάζ, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews ότι διατηρεί σχέση με τη γιατρό, Κρίστη Κάκκαλου. Με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Instagram, ο διακεκριμένος σεφ και κριτής του MasterChef σχολίασε με αυστηρό ύφος αλλά και πινελιές του χαρακτηριστικού του χιούμορ το δημοσίευμα, το οποίο δήθεν αποκάλυπτε το όνομα και φωτογραφίες της συντρόφου του. Λίγες ώρες μετά, κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, απάντησε και ο Νίκος Χατζηνικολάου με comment, ζητώντας συγγνώμη από τον γνωστό σεφ και τονίζοντας πως η εφημερίδα θα δημοσιεύσει την ερχόμενη Κυριακή τη διάψευση του.

«Αγαπητέ κύριε Κουτσόπουλε, σας ζητώ συγγνώμη για το λανθασμένο ρεπορτάζ των συνεργατών μου, οι οποίοι είχαν δημοσιογραφικό χρέος να επικοινωνήσουν μαζί σας πριν το δημοσιεύσουν. Η εφημερίδα θα δημοσιεύσει αυτήν την Κυριακή τη διάψευσή σας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου απευθυνόμενος στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Και η Κάκαλου οργισμένη

Κατηγορηματικά διαψεύδει τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει σχέση με τον σεφ του MasterChef Λεωνίδα Κουτσόπουλο, η όμορφη γιατρίνα από τη Θεσσαλονίκη Κρίστη Κάκαλου. Δημοσίευμα της Real Life ανέφερε ότι ο σεφ έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της όμορφης γαλανομάτας γιατρού από τη Θεσσαλονίκη κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά η νεαρή.

Με δήλωσή της στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε», η κυρία Κάκαλου ανέφερε πως όχι απλά δεν έχει σχέση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αλλά δεν τον γνωρίζει καν. «Πραγματικά έχω αναστατωθεί τόσο η ίδια, όσο και το περιβάλλον μου. Πρόκειται για παντελώς ψευδή είδηση. Δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο κύριο!! Θέλω να πιστεύω πως ήταν απλώς μια παρεξήγηση και εσφαλμένη μετάδοση ειδήσεων» αναφέρει η γιατρός από τη Θεσσαλονίκη. «Θέλω να δοθεί ένα τέλος στην όλη κατάσταση και να σταματήσει η αναπαραγωγή του ονόματος και του προσώπου μου», συνέχισε.

Exit mobile version