Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λεωνίδας Κουτσόπουλος σύντροφος: Η νέα σχέση του κριτή του MasterChef
LIFESTYLE

Λεωνίδας Κουτσόπουλος σύντροφος: Η νέα σχέση του κριτή του MasterChef

Λεωνίδας Κουτσόπουλος σύντροφος: Zει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό μιας γαλανομάτας θεσσαλονικιάς γιατρού, ονόματι Κρίστη Κάκκαλου.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος σύντροφος: Στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου βρίσκεται το τελευταίο εξάμηνο μια γαλανομάτα Θεσσαλονικιά. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, η Real Life αποκαλύπτει ότι εδώ και έξι μήνες ο κριτής του MasterChef δεν είναι μόνος, αλλά ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό μιας γαλανομάτας θεσσαλονικιάς γιατρού, ονόματι Κρίστη Κάκκαλου. Η Κρίστη εργάζεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης και ειδικεύεται στην αποκατάσταση νευρομυϊκών και μυοσκελετικών βλαβών.

Μεγάλη της αγάπη είναι το τένις και ασχολείται με την προπόνηση μικρών παιδιών. Εκτός από πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα έχει και αξιοπρόσεκτη εξωτερική εμφάνιση, που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Είναι χαμογελαστή, ευχάριστη, ενώ τα κοινά τους ενδιαφέροντα ενισχύουν την όμορφη σχέση τους, σημειώνει η Real News. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην αρχή της σχέσης τους ταξίδευε συνεχώς στη Θεσσαλονίκη για να βλέπει την καλή του, ωστόσο, από την έναρξη των γυρισμάτων του MasterChef οι ρόλοι αναγκαστικά αντιστράφησαν με την Σίσσυ να είναι αυτή που παίρνει πλέον συχνά το αεροπλάνο και κατεβαίνει στην Αθήνα για να συναντάει τον καλό της.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος σύντροφος
Δείτε ακόμα

My Style Rocks: Η μεγάλη ανατροπή στο Gala – Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστοπούλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις