Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιβάν Σβιτάιλο παιδί: Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram με τη νεογέννητη κόρη του
LIFESTYLE

Ιβάν Σβιτάιλο παιδί: Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram με τη νεογέννητη κόρη του

Ιβάν Σβιτάιλο παιδί: Μαζί με τη σύζυγό του Σταυριάνα Γαρνάβου υποδέχτηκαν την κόρη τους μόλις στις 19 Φεβρουαρίου.

Ιβάν Σβιτάιλο παιδί: Ο Ιβάν Σβιτάιλο  αυτές τις μέρες εμφανίζεται στην πολυδάπανη παραγωγή του μιούζικαλ «Moby Dick» στο θέατρο Παλλάς. Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με τον νέο ρόλο του πατέρα. Μαζί με τη σύζυγό του, Σταυριάνα Γαρνάβου, περνούν τις πρώτες ημέρες με την κόρη τους. Η μικρούλα ακόμη δεν έχει κλείσει τον πρώτο μήνα της ζωής της.

Ο γνωστός χορογράφος και ηθοποιός μοιράστηκε στα social media μία τρυφερή φωτογραφία της κόρης του πλάι στην άλλη μεγάλη του αδυναμία, τον τετράποδο Yuri που κάθεται προστατευτικός κοντά της. Μάλιστα ο Ιβάν Σβιτάιλο χρησιμοποίησε το hashtag #nannydog, αναδεικνύοντας τον καινούργιο ρόλο του Yuri ως νταντά.

Ιβάν Σβιτάιλο γάμος: Η ανάρτηση από την ημέρα που παντρεύτηκε

Yπενθυμίζεται πως ο Ιβάν Σβιτάιλο παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Σταυριάνα Γαρνάβου με πολιτικό γάμο, στο χωριό Βελονάδες της Κέρκυρας μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο ηθοποιός και χορογράφος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο όπου εκείνος και η σύζυγός του φορούν τις βέρες του γάμου τους και βρίσκονται στο αυτοκίνητο, προφανώς μετά την τελετή. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι σύντομα να αποκτά και το πρώτο του παιδάκι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις