Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κορονοϊός Βρετανία: Πρώτος νεκρός από τον φονικό ιό
ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός Βρετανία: Πρώτος νεκρός από τον φονικό ιό

Κορονοϊός Βρετανία: «Λυπάμαι πολύ που αναφέρω ότι ένας ασθενής στην Αγγλία που διεγνώσθη θετικό στον κορωνοϊό πέθανε, δυστυχώς», αναφέρει καθηγητής.

Κορονοϊός Βρετανία: Τον πρώτο θάνατο ασθενούς από κορωνοϊό ανακοίνωσε η Βρετανία. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου, πρόκειται για ένα ηλικιωμένο ασθενή με υποκείμενα νοσήματα. «Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας ηλικιωμένος ασθενής με υποκείμενα νοσήματα πέθανε» αναφέρει. Πρόσθεσε ωστόσο πως δεν θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για λόγους σεβασμούς στην οικογένεια.

Από την πλευρά του ο καθηγητής Κις Γουίτι, επικεφαλής ιατρός της Αγγλίας, ανέφερε: «Λυπάμαι πολύ που αναφέρω ότι ένας ασθενής στην Αγγλία που διεγνώσθη θετικό στον κορωνοϊό πέθανε, δυστυχώς. Προσφέρω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους φίλους τους. Ζητώ να τηρηθεί το αίτημά τους για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ο ασθενής, που υποβλήθηκε σε θεραπεία στο Νοσοκομείο Royal Berkshire, ήταν ένας παλαιότερος ασθενής με υποκείμενα νοσήματα».

Δείτε ακόμα

Κορονοϊός: Αρνητικά τα αποτελέσματα για δύο άτομα σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις