Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοϊός Ρέθυμνο: Αρνητικά τα αποτελέσματα στην Κρήτη
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός Ρέθυμνο: Αρνητικά τα αποτελέσματα στην Κρήτη

Κορονοϊός Ρέθυμνο: Ο 20χρονος με καταγωγή από την Πάτρα σχετίζεται με το περιβάλλον ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Κορονοϊός Ρέθυμνο: Αρνητικά στον κορωνοϊό ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 20χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο όπως και για μια γυναίκα στο Ηράκλειο. Όπως μεταδίδει το cretapost, επικαλούμενο την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Ελένη Μπορμπουδάκη, ο φοιτητής διαγνώστηκε αρνητικός. Ο 20χρονος με καταγωγή από την Πάτρα σχετίζεται με το περιβάλλον ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Μετά τον εντοπισμό του τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες με τον 20χρονο να μεταβαίνει στο νοσοκομείο και να μπαίνει σε καραντίνα έως ότου βγουν τα αποτελέσματα από το Ιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης. Λόγω του ύποπτου κρούσματος πάντως, το Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει κλειστό για 48 ώρες αύριο και το Σάββατο.

Αρνητικό και το δεύτερο ύποπτο κρούσμα στο Ηράκλειο

Και το δεύτερο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού που αντιμετώπισαν οι υγειονομικές αρχές της Κρήτης ήταν αρνητικό σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Ιολογικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Κρήτης. Πρόκειται για ένα άτομο που είχε πραγματοποιήσει ταξίδι σε χώρα «επικίνδυνη» για τη διάδοση του κορωνοϊού και απευθύνθηκε στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων είναι μία γυναίκα που επισκέφτηκε σήμερα το Νοσοκομείο Χανίων με ύποπτα συμπτώματα και είχε πρόσφατα ταξιδέψει στην Ιταλία. Σύμφωνα με την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Ελένη Μπορμπουδάκη τα αποτελέσματα αναμένονται αύριο το πρωί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις