Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Kylie Jenner Instagram: Χαμός με τα… δάχτυλα των ποδιών της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kylie Jenner Instagram: Χαμός με τα… δάχτυλα των ποδιών της

Kylie Jenner Instagram: Τα σχόλια των θαυμαστών έγιναν όταν η Κάιλι Τζένερ ανάρτησε μερικές φωτογραφίες που ποζάρει με μπικίνι από το τις διακοπές της στις Μπαχάμες.

Kylie Jenner Instagram: Ευτυχισμένη με το σώμα της νιώθει η Κάιλι Τζένερ παρόλο που κάποιοι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν τα δάχτυλα των ποδιών της. Χθες, η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, μοιράστηκε μερικά βίντεο στα Instastories της, απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε για τα πόδια της και συγκεκριμένα τα δάχτυλα των ποδιών της, όπου το τρίτο δάχτυλο είναι μικρότερο σε ύψος από τα υπόλοιπα. Τα σχόλια των θαυμαστών έγιναν όταν η Κάιλι Τζένερ ανάρτησε μερικές φωτογραφίες που ποζάρει με μπικίνι από το τις διακοπές της στις Μπαχάμες.

Οι θαυμαστές της, έκαναν διάφορα σχόλια κυρίως όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία που ποζάρει με την αδερφή της και διάσημο μοντέλο, Κένταλ Τζένερ, όπου η διαφορά στο μήκος των δαχτύλων του δεξιού ποδιού είναι εμφανής. «Κανείς δεν είχε προσέξει μέχρι τώρα το δάχτυλο του ποδιού της Κάιλι;» έγραψε ένας χρήστης, με έναν άλλον να προσθέτει: «Περίμενε, το δάχτυλο στην τελευταία φωτογραφία δεν είναι ωραίο» και έναν τρίτο να σχολιάζει: Δεν είχα προσέξει ποτέ ότι το μεσαίο δάχτυλο στο πόδι της Κάιλι ήταν τόσο κοντό».

Kylie Jenner Instagram: Η απάντησή της

Εκνευρισμένη από τα σχόλια η Κάιλι Τζένερ, μοιράστηκε μια μεγενθυμένη φωτογραφία των ποδιών της με ένα emoji εξαντλημένου προσώπου και έγραψε: «Μου την πέφτουν όλοι για τα πόδια μου. Παρεμπιπτόντως έχω πολύ χαριτωμένα πόδια» και συνέχισε εξηγώντας πως το έπαθε αυτό: «Στο γυμνάσιο έπεσα και έσπασα το μεσαίο δάχτυλο και δεν υπάρχει κάτι που να μπορείς να κάνεις για ένα σπασμένο δάχτυλο, παρά να το αφήσεις να θεραπευτεί όπως θέλει αυτό» εξήγησε η Κάιλι Τζένερ. «Έτσι, όταν τεντώνω τα δάχτυλα των ποδιών μου, αυτό το δάχτυλο πάει όπου θέλει αυτό».

Δείτε ακόμα

Σαν να μην πέρασε μια μέρα – Η Σίντι Κρόφορντ με εμφάνιση που θυμίζει τα παλιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις