Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μουτσινάς Βάνια: Η επική αντίδραση του Νίκου με την… αμφίεσή της
LIFESTYLE

Μουτσινάς Βάνια: Η επική αντίδραση του Νίκου με την… αμφίεσή της

Μουτσινάς Βάνια: Ντυμένη στα μπλε, έχοντας κολλημένα πάνω στα ρούχα της διάφορα πλάσματα του βυθού και για καπέλο ένα χταπόδι, η Βάνια, όπως παρατήρησε και ο Νίκος Μουτσινάς ντύθηκε σαρακοστιανό.

Μουτσινάς Βάνια: Η Βάνια υποδέχτηκε την Σαρακοστή με τον πιο υποδειγματικό τρόπο. Ο Νίκος Μουτσινάς καλωσόρισε την Ματίνα Νικολάου στο πρώτο επεισόδιο μετά τα Κούλουμα, με την περσόνα να επιλέγει για μια ακόμη φορά ένα ιδιαίτερο outfit για την περίσταση. Ντυμένη στα μπλε, έχοντας κολλημένα πάνω στα ρούχα της διάφορα πλάσματα του βυθού και για καπέλο ένα χταπόδι, η Βάνια, όπως παρατήρησε και ο Νίκος Μουτσινάς ντύθηκε σαρακοστιανό.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια η τηλεπερσόνα που υποδύεται η Ματίνα Νικολάου, έχει ξεκινήσει καταδύσει προκειμένου να εξερευνήσει τον βυθό. Η Βάνια έσπευσε βέβαια να προσθέσει: «Τα ‘χω με τον καταδύτη». Η Βάνια όμως δεν έφυγε απλώς με μια σαρακοστιανή αμφίεση. Είχε ένα από τα δικά της, κρύα όπως αποδείχτηκε ανέκδοτα, για τον Νίκο Μουτσινά και το κοινό. «Ποια πίτσα τρώγεται με το κουτάλι;» ρώτησε και απάντησε: «Η σουπίτσα!».

Δείτε ακόμα

«Πάω συνέχεια στον γιατρό»: Η Νικολέτα Ράλλη για το κοριτσάκι που περιμένει

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις