Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νικολέτα Ράλλη εγκυμοσύνη: Το παιδί που περιμένει και το όνομα
LIFESTYLE

Νικολέτα Ράλλη εγκυμοσύνη: Το παιδί που περιμένει και το όνομα

Νικολέτα Ράλλη εγκυμοσύνη: Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι ποτέ δεν έχει εκμεταλλευτεί την προσωπική της ζωή, εκτός από μία σχέση της στο παρελθόν.

Νικολέτα Ράλλη εγκυμοσύνη: Η Νικολέττα Ράλλη βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι» και μίλησε για το πρώτο μωρό που περιμένει και τους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η ίδια αποκάλυψε ότι περιμένει κοριτσάκι το οποίο και θα ονομάσει – πιθανότατα – Σοφία όπως είναι το όνομα της μητέρας του συντρόφου της. «Είναι πολύ ωραία και λίγο αγχωτική περίοδος. Δεν το περίμενα γιατί ουσιαστικά, εγώ τουλάχιστον, έρχομαι αντιμέτωπη με κάτι το οποίο δεν έχω ιδέα τι γίνεται εκεί μέσα. Δηλαδή αν μπορούσα να έχω έναν υπέρηχο μονίμως συνδεδεμένο πάνω μου και μπορούσα να ακούω συνέχεια την καρδιά του, πως όλα κυλούν τέλεια, θα το ήθελα πάρα πολύ» δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Πάω συνέχεια στον γιατρό χωρίς να χρειάζεται! Άμα μπορείς να πηγαίνεις, γιατί να μην το κάνεις;» συμπλήρωσε. Ανακοίνωσε έναν περίπου μήνα πριν την εγκυμοσύνη της και έκτοτε δεν έχει σταματήσει αν δέχεται ευχές για το μωράκι που περιμένει. Παρόλα αυτά, η Νικολέττα Ράλλη διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ σε ό, τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή, αλλά και το σύντροφό της. Βέβαια, σαν δραστήρια γυναίκα που είναι, η κατάστασή της δεν επηρεάζει σε τίποτα την καθημερινότητά της.

Νικολέτα Ράλλη εγκυμοσύνη: Απόσπασμα από την συνέντευξή της
Δείτε ακόμα

«Δεν θα μπω καθόλου σε αυτή την κουβέντα, είναι βαρετή»: Η Παπαδοπούλου μιλά για όλους και για όλα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις