Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Έβρος τώρα: Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την βοήθεια που αποστέλλουν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έβρος τώρα: Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την βοήθεια που αποστέλλουν

Έβρος τώρα: Aποστέλλονται στον Έβρο τρεις νταλίκες γεμάτες με νερό, φρούτα, αναψυκτικά και διάφορα αναλώσιμα, που θα τα συνοδεύουν εθελοντές της ομάδος.

Έβρος τώρα: Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ απέδειξε έμπρακτα την κοινωνική της προσφορά. Η διοίκηση των Πειραιωτών προχώρησε σε μια ξεχωριστή κίνηση, μετά τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στην περιοχή του Έβρου. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως είναι δίπλα σε όσους γεμίζουν περηφάνια τον ελληνικό λαό. Με πρωτοβουλία του ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, στέλνονται στα σύνορα του Έβρου τρεις νταλίκες με νερό, φρούτα, αναψυκτικά και αναλώσιμα για να διατεθούν στους φύλακες των συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Παράλληλα, τρόφιμα και χυμούς είχε συγκεντρώσει από καταστήματα της Αλεξανδρούπολης η Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος Έβρου προκειμένου να τα μεταφέρει στην παραμεθόρια περιοχή σε άτομα των δυνάμεων ασφαλείας. «Έχουμε κάνει ένα κάλεσμα από το πρωί σε όλα τα μέλη μας και μαζεύουμε πράγματα για να τα μοιράσουμε, σε συνεννόηση με τις αστυνομικές διευθύνσεις, σε αστυνομικούς και τον στρατό» εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Γεωργιάδης. «Έχουμε ήδη συλλέξει νερά, κρουασάν και χυμούς και με τρία βανάκια θα ξεκινήσουμε το μεσημέρι να τα μοιράζουμε, με πρώτο σταθμό τους Κήπους και μετά τις Καστανιές όπου αναμένουμε να είμαστε κατά τις 2 το μεσημέρι» διευκρινίζει.

Δείτε ακόμα

Μετακινούνται νοτιότερα οι μετανάστες -Απετράπη η είσοδος σε 5.183, συνελήφθησαν 45

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις